- Διαφήμιση -

Με δελτίο τύπου ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας Σωτήρης Μουρίκης με τον συνδυασμό “Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου” μας ενημερώνει ότι εγκρίθηκε το πρόγραμμα Κατάρτισης για την εφοδιαστική αλυσίδα του Επιμελητήριου Κορινθίας ύψους 1,493 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα ζητά από την σημερινή απερχόμενη διοίκηση να μην προβεί σε καμία ενέργεια που θα δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα, όσον αφορά την υλοποίηση του προγράμματος (συμβάσεις έργου κλπ.).

Δελτίο Τύπου

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε το πρόγραμμα Κατάρτισης για την εφοδιαστική αλυσίδα του Επιμελητήριου Κορινθίας ύψους 1,493 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα διαχειρισθεί η επόμενη διοίκηση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν στην έγκριση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Σας εγγυούμαστε ότι ως η επόμενη Διοικούσα Αρχή, θα διαχειριστούμε το πρόγραμμα με πλήρη διαφάνεια, αξιοκρατία, με ενημέρωση και συνεννόηση ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Επίσης, θεωρούμε αυτονόητο ότι η σημερινή απερχόμενη διοίκηση δεν θα προβεί σε καμία ενέργεια που θα δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα, όσον αφορά την υλοποίηση του προγράμματος (συμβάσεις έργου κλπ.)

Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου ΔΕΠ
Σωτήρης Μουρίκης – Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας