- Διαφήμιση -

Συνεχίζονται μέχρι και το τέλος Ιουνίου οι εγγραφές στις Αγροτικές Επαγγελματικές Σχολές του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ. Στις ΕΠΑΣ μπορούν να φοιτήσουν νέοι και νέες κάτοχοι τουλάχιστον ενδεικτικού Α΄ Τάξης Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου από ολόκληρη την χώρα, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν ή/και να απασχοληθούν σε εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του Οργανισμού γίνονται σε δύο περιόδους :

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Α. από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και

Β. από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Για επιπλέον πληροφορίες:

EΠΑΣ Νεμέας (τηλ.27460 23032, e-mail:epasnemeas@hotmail.gr)

Aμπελουργία – Οινοτεχνία

Κουρτίδου 56-58 & Νιρβάνα ,Αθήνα 11145  τηλ. 210 8392024

 

Η ταυτότητα της σχολής

Η σχολή ιδρύθηκε το 1991, ως Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Νεμέας. Η απαρχή κανονικής λειτουργίας της Τ.Ε.Σ. Νεμέας χρονολογείται αρκετά χρόνια αργότερα (σ.σ. σχολικό έτος 1997-98), καθώς η πρώτη πενταετία ζωής της μονοπωλήθηκε από το εγχείρημα δημιουργίας χώρων για τις εγκαταστάσεις της (αίθουσες, εργαστήρια, οικοτροφείο, χώροι άθλησης, αμπελώνας κ.λπ.).

Στη συνέχεια μετατράπηκε σε Τ.Ε.Ε. και σχετικά πρόσφατα σε Επαγγελματική Σχολή. Η ΕΠΑ.Σ. Νεμέας υπάγεται στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό ΕΛ.Γ.Ο – «Δήμητρα», τον εθνικό φορέα που, ως γνωστόν, έχει αναλάβει την αγροτική έρευνα, επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και τον έλεγχο και την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων.