Ο Γιάννης Δραγασάκης στην Κόρινθο έχοντας στα αριστερά του τον Χαράλαμπο Κασίμη (πρώην γ.γ. Υπουργείου Γεωργίας)
- Διαφήμιση -

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης και νυν βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Γιάννης Δραγασάκης μίλησε την Τετάρτη το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κορινθίας προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Κεντρικός Άξονας της ομιλίας του κ. Δραγασάκη ήταν το όραμα και οι προκλήσεις για μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

“Για μας δεν αποτελεί αυτοσκοπό το να γίνουμε κυβέρνηση. Αποτελεί στόχο υπό την προϋπόθεση ότι θα κάνουμε όλους εκείνους τους μετασχηματισμούς που χρειάζεται η κοινωνία μας για μια ανάπτυξη δίκαιη”, θα πει ο πρώην υπουργός Οικονομικών από την Κόρινθο για να καταλήξει σε αυτό που ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην Κεντρική Επιτροπή “Την δεύτερη φορά δεν θα υπάρχει δικαιολογία”. Εννοώντας πως πλέον υπάρχει η εμπειρία και ο στόχος είναι αναγκαίος, είναι εφικτός αλλά είναι και απαιτητικός.

Ο κος Δραγασάκης άσκησε αρνητική κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ισχυριζόμενος πως ή φθορά είναι ήδη ορατή.

“Οι προσδοκίες που καλλιέργησε προεκλογικά αποδεικνύονται ψεύτικες για την μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Σβήνουν η μία μετά την άλλη σαν πυροτεχνήματα. Που είναι η ανάπτυξη 4%;
Που είναι η έκρηξη των επενδύσεων;
Που είναι οι φοροελαφρύνσεις για όλους;…”

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, η πρώην βουλευτής Μαρία Θελερίτη, ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και απλοί πολίτες.

Απόσπασμα απ΄την ομιλία του κου Δραγασάκη στην Κόρινθο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο: