- Διαφήμιση -

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της Διώρυγας Κορίνθου κ.Ελένη Σακισλή  και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Φίλιππος Κάκαρης απαντούν στις καταγγελίες του μέλους του ΔΣ Βάκη Μπεχράκη.

Ο πρόεδρος της εταιρείας , αναφερόμενος στην αθλητική  διοργάνωση «Cross the Euro Canal” και των όσων δυσάρεστων ακολούθησαν μετά υποστήριξε πως διογκώθηκε αυτή η ιστορία , μάλιστα με τον χαρακτηριστικό του τρόπο είπε : «Τα παρουσίασαν λες και έγιναν σεισμοί , λιμοί , καταποντισμοί … Εντάξει αποτυχημένη διοργάνωση αλλά δεν έγινε και ο χαλασμός του κόσμου. Μέχρι και τις τσούχτρες αναφέρανε».

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Απ΄την πλευρά της η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Σασικλή τόνισε ότι καμία σύμβαση δεν έχουμε κάνει με καμία διοργανώτρια εταιρεία απλά παραχωρούμε το χώρο με μοναδικό σκοπό να παραταθεί η τουριστική περίοδος στην περιοχή να δουλέψει λίγο η τοπική κοινωνία.

Όσο για τα υπόλοιπα που την κατηγόρησε ο κος Μπεχράκης (αυταρχική, ότι παίρνει μονομερής αποφάσεις χωρίς να υπολογίζει τις αποφάσεις του ΔΣ, κ.α.) η κα Σασικλή απάντησε : «Έχει ενοχλήσει η λειτουργία με το νέο σχήμα της διώρυγας . Έχει μπει μια συγκεκριμένη τάξη . Τα πράγματα γίνονται όπως θα έπρεπε να γίνονται από το 2010. Έχει ενοχλήσει γιατί παρουσιάζει αυξήσεις στα έσοδα της και τις διελεύσεις της. Έχει ενοχλήσει γιατί δεν υποκύπτει σε μικροσυμφέροντα , μικροπαραγωγίσκους, ούτε καν σε πολιτικές που να ευνοήσουν συγκεκριμένες καταστάσεις».

Στο τέλος της συνέντευξης η Διευθύνουσα άφησε αιχμές ότι κάποιους τους έχει ενοχλήσει το σύστημα προμηθειών της Α.Ε.ΔΙ.Κ που εφαρμόζεται πλέον και  όλες οι προμήθειες γίνονται με διαγωνισμούς και αναρτώνται.