- Διαφήμιση -

Μετά την είδηση για τον άδικο χαμό του 35χρουνου Κορίνθιου επιχειρηματία που σκόρπισε τη θλίψη στην κορινθιακή κοινωνία και την ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κορίνθου (δείτε εδώ) με την οποία αποσαφηνίσει την αλήθεια σχετικά θάνατο του 35χρουνου και την υπογράφει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης , ο Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Άκης Παρασκευόπουλους δημοσίευσε ένα post με το οποίο φαίνεται να παίρνει αποστάσεις από την συγκεκριμένη ανακοίνωση (δείτε εδώ).

Σε αυτή την ανακοίνωση απάντησε οργισμένα η οικογένεια του 35χρονου  δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση με το Νοσοκομείο Κορίνθου και τονίζοντας ότι «οφείλουμε να ενημερώσουμε για τις ψευδείς ανακοινώσεις του νοσοκομείου εις μνήμη του παιδιού μας. Αρχικά τη 2ωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια τη μη συνεργασία τους για τηn παραχώρηση βοήθειάς τους στο παιδί μας, με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμου χρόνου! Επίσης το νοσοκομείο αναφέρει ότι το παιδί μας δέχτηκε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. ΕΓΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, που παρακολουθούσαμε τη διαδικασία, δηλώνουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απινιδωτή όπως έπρεπε να είχε γίνει!!!

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Σε διελκυστίνδα αναζήτησης της αλήθειας εξελίσσεται η υπόθεση καθώς ο πατέρας του 35χρονου επιμένει ότι ποτέ δεν έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση στον 35χρονο και ότι η καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση έγινε με μαλάξεις και όχι με απινιδωτή. «Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπήρχε απινιδωτής. Κοίταζα το παιδί μου από το τζάμι και το μόνο που έβλεπα ήταν χέρια να ανεβοκατεβαίνουν. Δέκα λεπτά έκανε μαλάξεις ένας γιατρός και άλλα δέκα ο επόμενος. Δεν θα έβλεπα τον απινιδωτή; Μόνο χέρια έβλεπα» λέει στο zougla.gr και στη συνέχεια περιγράφει τις στιγμές μετά την ανακοίνωση του θανάτου του από τους γιατρούς: «Είδα το παιδί μου νεκρό. Ήταν καθαρό, δεν υπήρχε ούτε μια οπή που να δείχνει ότι έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση».

Το πιστοποιητικό θανάτου

Ο πατέρας του 35χρονου προσθέτει ότι το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει ότι η αιτία θανάτου του είναι «απροσδιόριστη» και ότι χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. «Ο ιατροδικαστής είπε ότι η καρδιά, οι πνεύμονες και το συκώτι ήταν καθαρά. Θα περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις για να μάθουμε περισσότερα. Αυτό, όμως, μπορεί να πάρει και ενάμιση μήνα».