- Διαφήμιση -

To sfedona.gr , ύστερα από την συνέντευξη που παρουσίασε με τον μοναδικό Amazing Dio (Δείτε Εδώ) , εξασφάλισε δυο διπλές δωρεάν προσκλήσεις για την πολυσυζητημένη παράσταση του μοναδικού Amazing Dio “Mind Games” , κάθε Πέμπτη βράδυ στο El Convento Del Arte στο Μεταξουργείο.

Οι προσκλήσεις είναι για την τελευταία παράσταση την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 .

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο facebook (sfedona.gr ), PUBLIC SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και COMMENT ΜΕ TAG τον/την φίλο/φίλη που θέλεις να πάρεις μαζί σου.  Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 22:00.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν και  με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε όσοι συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, να τσεκάρετε το INBOX σας μετά τη λήξη του διαγωνισμού, σε περίπτωση που έχετε κερδίσει προσκλήσεις, διότι αλλιώς θα θεωρηθεί άκυρη η συμμετοχή σας και θα χάσετε τις προσκλήσεις. Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε να ενημερώσετε έγκαιρα.

 

” Mi

Έχεις καταφέρει να αποδράσεις από κάθε escape room της Αθήνας αλλά το απόλυτο escape room ξέρεις ποιο είναι ?

το μυαλό σου !
Μπορείς να αποδράσεις από τα “Mind Games” ?
Μπορείς να κρύψεις τα μυστικά σου από τον Amazing Dio πριν τα βρει εκείνος ?

Στην νέα διαδραστική παράσταση του Amazing Dio ” Mind Games – Can You Escape ? ” το El Convento Del Arte γίνεται ένα τεράστιο escape room και o Dio προσπαθεί να ξεκλειδώσει κάθε μυστικό σου όσο βαθιά και εάν βρίσκεται στο μυαλό σου , προσπαθεί να σου αποκαλύψει επιθυμίες που έχεις ξεχασμένες και να σε κάνει να ταξιδέψεις για άλλη μια φορά στον μαγικό του κόσμο όπου όλα είναι πιθανά.

Το ” Mind Games – Can You Escape ? ” φέτος θα σε κάνει να αμφισβητήσεις την λογική , θα σε κάνει να πιστέψεις στην διαίσθηση σου και θα σου δείξει τον αθέατο κόσμο της υποβολής πάντα με οδηγό το υπέρτατο όπλο του Amazing Dio , το χιούμορ.

Πάρε την παρέα σου και ελάτε να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των “Mind Games” , μια παράσταση της οποίας την εξέλιξη καθορίζουν οι θεατές , μια παράσταση που έχουν δει μέχρι σήμερα πάνω από 3500 θεατές και για την οποία το Athens Daily Secret έγραψε “Συναρπαστικό ! Το τέλος της λογικής !”

Συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς , μνήμης και γλώσσας του σώματος μαζί με την τέχνη του αποπροσανατολισμού ο Dio θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου και θα προσπαθήσει να σας θέσει σε δοκιμασία το απόλυτο στεγανό που ονομάζεται ΛΟΓΙΚΗ.

” Mind Games – Can You Escape ? ” Η καινούργια ανατρεπτική παράσταση του Amazing Dio γεμάτη γέλιο ,μυστήριο, συγκίνηση και έκπληξη, μέσα απ’ την τέχνη της μαγείας !

” Mind Games – Can You Escape ? ” με τον μοναδικό Amazing Dio
Από Πέμπτη 12/10 και κάθε Πέμπτη μόνο στο El Convento Del Arte.

Σενάριο / Παρουσίαση : Amazing Dio
Αφήγηση : Πέμη Ζούνη
Επιμέλεια : Harrismatic
Αφίσα: Περσέας Αρκομάνης

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8,00€ (ελάχιστη κατανάλωση 5,00€)

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό
El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, 104 36 Μεταξουργείο, τηλ: 210 5200602

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
El Convento Del Arte info@elconvento.gr 210 5200602