- Διαφήμιση -

Σήμερα το μεσημέρι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισκέφθηκε τη Νεμέα. Τον υποδέχθηκαν και οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία. Οι Υφυπουργοί Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς και η βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη, η οποία και προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Για πολλοστή φορά ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε την Κορινθία. Συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε την Νεμέα, μια περιοχή με ξεχωριστό αποτύπωμα στον αγροδιατροφικό τομέα.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε αλλά και να συζητήσουμε με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όπως τα Φυτώρια Αμπέλου Μπακασιέτα, την οινοποιία Κουτσοδήμος και τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας. Παράλληλα ο Δήμαρχος Νεμέας κος Κώστας Φρούσιος μας παρουσίασε την δική του οπτική για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου.

Η πανδημία αλλά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν δημιουργήσει προβλήματα στον κύκλο της παραγωγικής διαδικασίας και στον αγροτικό τομέα. Έχουμε όμως καταφέρει να στηρίξουμε στοχευμένα τους αγρότες μας αλλά και την παραγωγή τους ώστε να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος. Η Νεμέα αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για ολόκληρη την Ελλάδα και οφείλουμε να την στηρίξουμε ακόμα πιο δυνατά.”