Σταυρέλης για Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου: ” Όταν ρωτούσα με ειρωνεύονταν” (βίντεο)

- Διαφήμιση -

Η τοποθέτηση του Νίκου Σταυρέλη για το θέμα προσθήκης κατ’ επέκταση στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Οκτωβρίου ζήτησα ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών για το έργο της επέκτασης του υπάρχοντος κλειστού γυμναστηρίου.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Συγκεκριμένα ανέφερα ότι το έργο προσθήκης κατ΄ επέκταση  προϋπολογισμού 618.000 € που δημοπρατήθηκε  στις 15/10/2018 και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού (53,09%) , παρότι κατακυρώθηκε στο πρώτο ανάδοχο  με δύο αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής 6/11/2018 και 21/12/2018 μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ο προβλεπόμενος προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο  και φυσικά δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο.

Για ποιο λόγο;

Η απάντηση ήλθε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Πούρο. Δεν υπεγράφη σύμβαση διότι δεν έχει εκδοθεί η αναγκαία εκ του νόμου οικοδομική άδεια από την Πολεοδομία και ούτε μπορεί να εκδοθεί διότι δεν έχει εγκριθεί ακόμα το σχέδιο της περιοχής Βοσέϊκα-Φυλακές. Κακώς δημοπρατήθηκε το έργο χωρίς αυτά τα στοιχεία από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Δεν έχω κανένα σχόλιο.

Απλά , όταν ερώτησα την απελθούσα Δημοτική Αρχή κατά τη σύνταξη του τεχνικού προγράμματος του 2019 (τον Δεκέμβριο του 2018) δέχθηκα την ειρωνική αντιμετώπιση. Τώρα ποιος έχει δίκιο ας το κρίνουν οι δημότες.