- Διαφήμιση -

Αν δεν το έχεις τοποθετήσει ήδη στη δική σου φωτογραφία προφίλ, δεν μπορεί να μην το έχεις πετύχει. Και εύλογα αναρωτιέσαι για ποιο σκοπό είναι και τι δηλώνει.

Σύμφωνα λοιπόν με την καμπάνια στο facebook, πρόκειται για μια πρωτοβουλία ανθρώπων από διαφορετικούς κοινωνικούς, επαγγελματικούς και κινηματικούς χώρους. Έχει ως στόχο να ασκήσει τη μέγιστη δυνατή πίεση για πλήρη ανατροπή της αθωωτικής – κατ’ ουσία – πρότασης της εισαγγελέως Αδαμαντία Οικονόμου και την καταδίκη όλων των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι» εμφανίζεται εδώ και καιρό σε όλες τις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, όπου και πραγματοποιήθηκε η πολύκροτη δίκη.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Το ίδιο σύνθημα έγραφαν τα πανό των φίλων του Παύλου Φύσσα και όλων όσων ήθελαν να δουν τους υπαίτιους Το ίδιο έγραφε και το πλακάτ που κρατούσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, πολλές από τις μέρες που κράτησε η δίκη.

Στις 7 Οκτωβρίου αναμένεται η απόφαση. Στις 11:00, η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Μ. Λεπενιώτου θα ανακοινώσει την απόφαση του δικαστηρίου για τις τέσσερις υποθέσεις που συνεκδίκασε επί 65 μήνες.

Η οικογένεια Φύσσα καλεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους τα 7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου και τα 5,5 που διήρκεσε η διαδικασία, αλλά και όσους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τη δίκη, να βρεθούν στο πλευρό τους στο δικαστήριο, σημειώνοντας παράλληλα πως η καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής αποτελεί μονόδρομο.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής κράτησε πεντέμιση χρόνια και χρειάστηκαν 400 και πλέον συνεδριάσεις.