- Διαφήμιση -

Φωτιές φαίνεται πως άναψε στην Κολιάτσου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης , με τις δηλώσεις του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κόρινθο με σκοπό την ενημέρωση της πορείας των έργων στην Κορινθία.

Μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα που έχει ενταχθεί  μόνο η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφαλίζοντας 500.000 ευρώ για παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο Πέτρος Τατούλης στοχεύει να εντάξει το Γήπεδο Συνοικισμού Κορίνθου σε αυτό το πρόγραμμα . Όπως επισήμανε πρόκειται για ένα ιστορικό γήπεδο σε μια σημαντική συνοικία για τον Δήμο Κορινθίων.

Τι ήθελε να αναφερθεί σε αυτό ο περιφερειάρχης … συν τα τελευταία επεισόδια στο γήπεδο με τους οπαδούς του ΠΑΣ Κόρινθος .

Για να έρθει να ισορροπήσει κάπως το πράγμα , άρον άρον ο πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Γιώργος Οικονόμου υπό την καθοδήγηση πάντα του δημάρχου δίνει στη δημοσιότητα μήνυμα του με θέμα «το πιο φιλόδοξο αθλητικό έργο που έγινε ποτέ στην Κορινθία».

Με σεμνό και ταπεινό τρόπο , χωρίς τυμπανοκρουσίες (γιατί κάνουν και αθόρυβα το έργο τους όπως θα διαπιστώσετε και εσείς πιο κάτω )  ο Πρόεδρος αναφέρεται στο ανεπανάληπτο έργο του  ΚΕ. Π.Α.Π.  πάντα φυσικά επαναλαμβάνω με την καθοδήγηση του δημάρχου Αλέκου Πνευματικού.

Και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγαλειώδη συναυλία της Άννας Βίσση που διοργάνωσε το καλοκαίρι στο Φλοίσβο χαρακτηρίζοντας την σαν ένα σπουδαίο έργο για το ΚΕ.Π.Α.Π.

Να μου πεις για την βιβλιοθήκη του ΚΕ.Π.Α.Π. να σου πω ΝΑΙ , να μου πεις για τα τμήματα του να σου πω ΝΑΙ , για τα εργαστήρια ΝΑΙ ( όλα προσφέρουν σημαντικό έργο) , αλλά για την συναυλία της Αννούλας , εεε ΟΧΙ !

Τέλος πάντων κλείνω την μικρή αυτή παρένθεση και επανέρχομαι στο θέμα .”Την μεγαλύτερη παρέμβαση που έγινε ποτέ στον αθλητισμό στο δήμο Κορινθίων” !

Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε ….