Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης με τον Σύμβουλο Τουρισμού Σωτήρη Βαρελά
- Διαφήμιση -

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour έκανε στάση στο Λουτράκι, για ένα διήμερο (27 & 28/11/2019) με πλούσιο πρόγραμμα από ομιλίες και εργαστήρια από experts του αντικειμένου.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour στο Λουτράκι

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο φιλοξένησε την πρώτη ημέρα της δράσης πάνω από 150 άτομα, Κορίνθιους επιχειρηματίες ή εργαζόμενους με άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό, εκκολαπτόμενους νέους στο χώρο αλλά και θεσμικούς παράγοντες που επιθυμούν να εξελιχθούν και να πάνε τον τόπο μας ένα βήμα πιο ψηλά.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες φεύγοντας απ΄το συνεδριακό έλαβαν πολύ τροφή για σκέψη. Αν υπάρχει συνταγή για την ανάπτυξη του τουρισμού, τότε χρειάζονται πολλά υλικά, γνώση και μεράκι.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γιώργος Πετρίτσης, ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό ο υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού στην Κορινθία υπό τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, μίλησε στο sfedona.gr για το “Σχολείο Τουρισμού OnTour”, για τον τουρισμό στην Κορινθία και κλείνοντας έστειλε μήνυμα στη νέα περιφερειακή αρχή να συνεχίσει το έργο “Μυθική Πελοπόννησος” (Mythical Peloponnese). Ένα έργο, όπως είπε, που έκανε γνωστή την Πελοπόννησο σε Ευρώπη και όχι μόνο.