- Διαφήμιση -

Την απόφαση του Δικαστηρίου σχετικά με το Χυτά Ξυλοκάστρου (Δείτε εδώ) σχολιάζει με άρθρο του ο Βλάσης Τσιώτος επικεφαλής του συνδυασμού “Ανανεωτική Συνεργασία” Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Δυστυχώς αυτό το οποίο εδώ και 3,5 χρόνια σαν μειοψηφία του Δήμου μας προσπαθούσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποτρέψουμε, είναι πια μια ζοφερή πραγματικότητα.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου με την 420/2017 απόφασή του την Δευτέρα 6/10/2017 επιτρέπει στον Δήμο Σικυωνίων να εναποθέτει τα απορρίμματα του στον ΧΥΤΑ μας χωρίς περιορισμό, ακυρώνοντας έτσι πρακτικά την άδεια και τους όρους λειτουργίας του ΧΥΤΑ.

Με την καταδικαστική αυτή για τον τόπο μας απόφαση ο όμορος Δήμος καθίσταται επισήμως συνδικαιούχος του ΧΥΤΑ μας, αλλά και ανοίγει διάπλατα ο ίδιος δρόμος για όλους τους υπόλοιπους Δήμους της Κορινθίας!!!

Η επώδυνη αυτή ήττα αποτελεί το αποτέλεσμα ενός συνόλου λανθασμένων, περίεργων και ακατανόητων επιλογών και χειρισμών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας και απειλεί πλέον να μας μετατρέψει σε χωματερή της Κορινθίας!!!

Είναι η ώρα όλοι μας να απαντήσουμε σε αυτή την παράλογη εξέλιξη, η οποία είναι αντίθετη σε κάθε έννοια δικαίου και ηθικού. Το οφείλουμε σε αυτούς που μόχθησαν στο παρελθόν για αυτόν τον Δήμο, στους εαυτούς μας αλλά και στις νέες γενιές.

ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Υ.Γ Το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη ενημέρωση για τους λόγους για τους οποίους καταλήξαμε σε αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα, αλλά και να εξεταστούν όλοι οι δυνατοί τρόποι αντίδρασης απέναντι σε αυτή την καλά σχεδιασμένη επίθεση την οποία δέχεται ο Δήμος μας.