- Διαφήμιση -

Τι άλλο να ζητήσεις από τις διακοπές σου;

Μπορεί ο «βασιλιάς του καλοκαιριού», Αύγουστος, να μας αποχαιρέτησε και να έδωσε τη θέση του στον Σεπτέμβρη, όμως όλοι ξέρουμε πολύ καλά πως το φθινόπωρο στη χώρα μας στην πραγματικότητα αργεί πολύ ακόμα να έρθει. Ο -θεωρητικά- πρώτος μήνας του φθινοπώρου, ενδείκνυται για όσους αγαπούν τις καλοκαιρινές διακοπές σε μέρη χωρίς πολύ κόσμο, ηρεμία και θάλασσες-λάδι, καθώς μας εξασφαλίζει το καλοκαιρινό αεράκι, τη ζέστη και τη γεύση της αλμύρας, χωρίς ωστόσο να μας αναγκάζει να το βιώσουμε όλο αυτό με εκατοντάδες άλλους παραθεριστές σε απόσταση αναπνοής.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Όσοι έχουν προτιμήσει τον Σεπτέμβρη έστω και μία φορά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, γνωρίζουν καλά τα «μυστικά» του. Τον υπέροχο αυτό μήνα, βλέπεις, έχει πάντα ζέστη, αλλά όχι πολύ κόσμο, γεγονός που θα σε κάνει να απολαύσεις στο έπακρο τις διακοπές σου και μάλιστα υπό τις ιδανικότερες συνθήκες.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως τώρα είναι που θα βρεις -οικογενειακά κυρίως- καταλύματα στο νησί ακόμα και 50% πιο οικονομικά από όσο θα τα έβρισκες 15 ημέρες πριν. Σα να λέμε πως με 35 ευρώ/βράδυ έχεις κλείσει σπιτάκι-όνειρο, αν δεν είσαι λάτρης των ακριβών ξενοδοχειακών μονάδων, οι οποίες ξεκινούν μεν τις προσφορές από τα μέσα Σεπτέμβρη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προσφέρουν τόσο οικονομική διαμονή.

Ψάχνεις περισσότερους λόγους να φύγεις τώρα για διακοπές;