-Διαφήμιση-

 

Δυο ρομά σήμερα τα ξημερώματα έκλεψαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο από το Κρυονέρι Κορινθίας . Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sfedona.gr o ιδιοκτήτης του αγροτικού μόλις αντιλήφθηκε την κλοπή , τηλεφώνησε για βοήθεια στον κουμπάρο του που μένει στον Φενεό .

- Διαφήμιση -

Καθοδόν ο κουμπάρος για το Κρυονέρι  συναντά το κλεμμένο αγροτικό στους Καλλιάνους (κοντά στο τυροκομείο Λέγγα) , του κλείνει τον δρόμο και σχεδόν τρακάρουν. Κατεβαίνει ο κουμπάρος και πιάνει τον έναν ρομά από το λαιμό …

Έλα όμως που μέσα στην βιασύνη του δεν έχει βάλει χειρόφρενο και βλέπει το αυτοκίνητό του να τσουλάει προς τα πίσω μαζί με την έγκυο αρραβωνιαστικιά του μέσα.

Αφήνει τον ρομά ο οποίος βρίσκει την ευκαιρία μαζί με τον συνεργό του και το σκάνε με το κλεμμένο αυτοκίνητο που όμως δεν κατάφερε να τους πάει πολύ μακριά λόγω λάστιχου.

Οι δυο ρομά εγκαταλείπουν το κλεμμένο αγροτικό  και τρέχουν με τα πόδια με κατεύθυνση προς το χωριό Στυμφαλία.

Στην περιοχή είναι πάνω από 15 περιπολικά , δεκάδες αστυνομικοί και  άνδρες του  ΕΚΑΜ .

Οι πληροφορίες του sfedona.gr λένε ότι ο ένας από τους 2 δράστες είναι αδίστακτος κακοποιός και μάλιστα οπλοφορεί.

Οι αστυνομικοί και οι άνδρες του ΕΚΑΜ τους ψάχνουν στην γύρω περιοχή της Στυμφαλίας και ενώ κάποιες στιγμές τους εντοπίζουν στο βουνό  , δεν μπορούν να τους πιάσουν γιατί κρύβονται στις ρίζες από τα πουρνάρια.

Γίνονται μεγάλες προσπάθειες να συλληφθούν πριν νυχτώσει  που μετά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους άνδρες της αστυνομίας .

- Διαφήμιση -