- Διαφήμιση -

Με αιχμηρό τρόπο η Μαριλένα Σούκουλη πήρε θέση στην ανατροπή που συντελέστηκε στα κοινοβουλευτικά πράγματα της Κορινθίας μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να δώσει την τρίτη έδρα της Ν.Δ. στο νομό στον Κώστα Κόλλια. “Η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση και αγώνα, διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι Ασήμαντοι, που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η Χλεύη και η Απαξία…“, αναφέρει στην δήλωσή της η κυρία Σούκουλη, φωτογραφίζοντας με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο τον κ. Κόλλια.

Η αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ σημειώνει ακόμα πως “η απόφαση της δικαιοσύνης είναι σεβαστή, όσο και εάν δεν είναι κατανοητή. Διότι ακόμα και εάν αδυνατώ να αντιληφθώ πως ένα εκλογικό αποτέλεσμα σε μια δημοκρατική διαδικασία δεν κρίνεται αποκλειστικά από την ετυμηγορία των πολιτών, οφείλω και οφείλουμε να υπακούμε στις αποφάσεις της δικαιοσύνης ως ασφαλιστική δικλείδα της κοινωνικής μας συνύπαρξης…“.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η δήλωση της κυρίας Σούκουλη απευθύνεται στους χιλιάδες πολίτες “που η επιλογή τους ακυρώθηκε εξαιτίας πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων 32 δικαστικών Αντιπροσώπων, οι οποίοι αμέλησαν να μονογράψουν τους σταυρούς προτίμησης (…) καθώς και στις γυναίκες από ολόκληρη την Περιφέρειά μας που δεν θα εκπροσωπούνται πλέον στο Ελληνικό Κοινοβούλιο“.

Τέλος, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη “για την έμπρακτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Νιώθω πραγματικά περήφανη που με επέλεξε να τον εκπροσωπήσω στο Λίκνο της Δημοκρατίας“, και καταλήγει: “Δεν λυγίζω διότι γνωρίζω ότι ούτε και εσείς Λυγίζετε. Είμαστε πλέον Πολλοί και θα συνεχίσουμε Μαζί, ακόμα πιο δυνατά, με αταλάντευτη πίστη ότι στο τέλος το Φως πάντα θα νικάει το Σκοτάδι. Το Μέλλον είναι εδώ”.