- Διαφήμιση -

Για «μία από τις σημαντικότερες μέρες για το Ζευγολατιό και το Βραχάτι, για το Δήμο Κορινθίων, το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, για όλη την ανατολική Κορινθία και για τον κορινθιακό κόλπο”, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, με αφορμή το μεγάλο έργο του δικτύου αποχέτευσης σε Ζευγολατιό και Βραχάτι.

Ανακοινώθηκε η οριστική ένταξη πράξης «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Άσσου-Λεχαίου-Βόχας, αγωγός μεταφοράς και επέκταση υφιστάμενης Ε.Ε.Λ» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη 2014-2020».

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το ταμείο συνοχής, ενώ η χρηματοδότηση ανέρχεται στο ύψος των 61.628.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, αποτελώντας το μεγαλύτερο έργο που έχει ενταχθεί ποτέ για την Κορινθία. Πολύ σύντομα το έργο θα δημοπρατηθεί και θα οδεύσει προς την τελική κατασκευή.

Έργο βασικής υποδομής με τεράστια περιβαλλοντικά και οικολογικά οφέλη που θα διαφοροποιήσει την οικονομία και την ανάπτυξη του Δήμου μας αλλά και όλης της Κορινθίας. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό κ. Νίκο Ταγαρά, τους δημάρχους κ.κ. Βασίλη Νανόπουλο, Γιώργο Γκιώνη και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Δήμων μας και του Υπουργείου που μετά από δύο χρόνια άψογης συνεργασίας και σκληρής δουλειάς καταφέραμε κάτι τόσο όμορφο για τον τόπο μας», αναφέρει στην ανακοίνωση.