- Διαφήμιση -

Επί ποδός στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα υλοποιηθεί στις 26 & 27 Φεβρουαρίου  με τον πρωθυπουργό να δίνει το παρών την δεύτερη ημέρα.

Οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν …. Διακρίνουμε και στην φωτογραφία τον δήμαρχο Λουτρακίου , τον δήμαρχο Νεμέας , …  τον δήμαρχο Κορινθίων δεν βλέπουμε πουθενά.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων , ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Νανόπουλος το έθεσε θέμα στα προ ημερήσιας . Ζήτησε να το συζητήσουν στο Συμβούλιο και να προετοιμαστούν για το Συνέδριο.

Ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός τον «καθησύχασε» πως όλα είναι έτοιμα !!!

 

Εντωμεταξύ στην Τρίπολη ….

Το πολιτικό διακύβευμα της αναβάθμισης του θεσμικού ρόλου της αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού και των επιμελητηρίων έθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τις διαδοχικές του συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου.

Κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της ΠΕΔ Πελοποννήσου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε τη σημασία της συναίνεσης και της σύνθεσης πολιτικών απόψεων τόσο για την ενίσχυση του θεσμού της αυτοδιοίκησης, όσο και της συνεργασίας της με την Κυβέρνηση, προς όφελος των πολιτών.

Κατά τη συνάντηση με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων ο κ. Τατούλης υπογράμμισε το ρόλο της επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας και την ανάγκη για συνεργασία με τα επιμελητήρια στη βάση ενός κοινού σχεδιασμού, που αποτελούν τους κατεξοχήν θεσμικούς φορείς της επιχειρηματικότητας. Οι Πρόεδροι από την πλευρά τους, κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, αλλά και για τη δημιουργία νέων δυνατοτήτων ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.