- Διαφήμιση -

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κορίνθου πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός εργασίας Κωστής Χατζηδάκης συνοδευόμενος από τον υποδιοικητή του ΕΦΚΑ κ. Νικόλαο Παγώνη.

Ο κ. Χατζηδάκης ενημερώθηκε για την πορεία της έκδοσης των συντάξεων ΟΓΑ που είναι εδώ και χρόνια σε καθυστέρηση ενώ διαπίστωσε ιδίοις όμασσι τα σοβαρά προβλήματα υποδομών που έχει ο ΕΦΚΑ Κορίνθου ειδικά με την απουσία κλιματιστικών σωμάτων αλλά και σύγχρονων υπολογιστών συνδεδεμένων με το κεντρικό σύστημα (ΣΥΖΕΥΞΙΣ) του δημοσίου.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο υπουργός και ο υποδιοικητής του ΕΦΚΑ μίλησαν με ασφαλισμένους οι οποίοι δεν εξέφρασαν παράπονα για την εξυπηρέτηση τους από τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι Στην Κόρινθο πάντως δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα παράτυπης απουσίας των εργαζομένων, όσοι έλειπαν είχαν κανονική άδεια. Έκπληξη εξέφρασε ο υπουργός από το γεγονός ότι το παλαιό κτίριο του ΟΑΕΕ στην Αγίου Νικολάου παραμένει ανενεργό αν και ανήκει στον ΕΦΚΑ, όπως και για τις άθλιες συνθήκες εργασίας μέσα στον αφόρητο καύσωνα (ειδικά στον τρίτο όροφο ο κ. Χατζηδάκις παρατήρησε ότι «εδώ δεν μπορείς να σταθείς, όχι να δουλέψεις» και ζήτησε να γίνουν γρήγορες ενέργειες για να μπουν κλιματιστικά σώματα.

Στην συνέχεια ο υπουργός και ο υποδιοικητής είχαν συζήτηση με τον διευθυντή του ΕΦΚΑ Κορίνθου κ. Κουσουλό, πέρασαν από όλα τα γραφεία και μίλησαν με τους εργαζόμενους και τους πολίτες.