- Διαφήμιση -

Την αγανάκτηση των πολιτών προκάλεσε η κίνηση του Δήμου Κορινθίων να στείλει στα μέσα του Αυγούστου περίπου 19.000 ειδοποιητήρια για οφειλές δημοτών παρελθόντων ετών. Και όταν λέμε παρελθόντων εννοούμε πάνω από δεκαετία και δεκαπεντετία σε πολλές περιπτώσεις. Και γεννάτε το ερώτημα : γιατί τέτοια σπουδή τώρα ; Γιατί παρέμεναν όλα αυτά τα χρόνια σε συρτάρια των υπαλλήλων του δήμου χωρίς να ενημερώνονται οι οφειλέτες;
Και γιατί τα ειδοποιητήρια δεν αναφέρουν αναλυτικά από που προκύπτει η οφειλή του κάθε δημότη;

Φαντάζεστε 19.000 δημότες να κατέβουν στο δημαρχείο Κορίνθου να ζητήσουν ενημέρωση;

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Γι΄αυτούς τους λόγους μια ομάδα Κορίνθιων δημοτών ξεκινάει τη δημιουργία κινήματος γαι την ανατροπή των προστίμων.

 

 

Πρόσκληση για την ανατροπή των προστίμων

 Ομάδα Κορινθίων δημοτών είναι αποφασισμένη να εξετάσει νομικά την ακύρωση των προστίμων που έστειλε, με 19.000 περίπου σημειώματα για παραβάσεις κυρίως ΚΟΚ μετά από είκοσι (20) περίπου χρόνια, ο Δήμος Κορινθίων.

Ζητά να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες στην κίνηση για να ζητήσουν με κάθε νόμιμο τρόπο την δικαίωση τους αλλά και την τιμωρία όλων των αρμοδίων, οι οποίοι κατακρατούσαν (αν πραγματικά υπάρχουν) για είκοσι χρόνια περίπου τις κλήσεις αυτές και ζητούν εν μέσω μνημονίων και οικονομικής εξαθλίωσης του λαού την καταβολή τεράστιων ποσών στα ταμεία του δημαρχείου.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας

6947405199  6986632832