March 15, 2017

Περιγραφή

Πιάτο νοστιμότατο, θρεπτικότατο και πολύ πολύ χορταστικό!

Τι χρειαζόμαστε:

March 15, 2017

Απλό, λιτό, απέριττο, το πιο νόστιμο ριζότο που έχετε φάει ποτέ.

 
Θα χρειαστείτε μισή ωρίτσα, μόλις, για να δημιουργήσετε ένα συγκλονιστικό πιάτο από τα πιο αγνά υλικά.
Μοσχομυριστό, αφράτο, κρεμώδες ριζότο με σαφράν που θα σας πάρει τα μυαλά.

March 08, 2017

Πέννες αλ πόλο (με κομματάκια κοτόπουλο, μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές, παρμεζάνα και κρέμα γάλακτος)

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο πέννες 
  • 250γρ. παρμεζάνα (διαλέξτε κάποια πικάντικη ποικιλία)
  • 2 φιλετάκια στήθος κοτόπουλο
February 08, 2017

Υλικά συνταγής

60 γρ. τυρί τσένταρ

550 γρ. κιμά ανάμικτο χοιρινό & μοσχαρίσιο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα

1 αυγό χτυπημένο

1 κ.γ. ρίγανη

3/4 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη

1 1/2 φλ. ζωμό κοτόπουλου

2 κουτιά [των 400 γρ.] ντοματάκια κονκασέ

1 1/2 κ.σ. ντοματοπελτέ + 1/2 κ.γ. ζάχαρη

1 κλαδάκι με 3-4 φρέσκα φύλλα δεντρολίβανο

αλάτι πιπέρι

1 φλ. τσαγιού μανεστράκι

τριμμένη παρμεζάνα για πασπάλισμα

January 24, 2017

Τι χρειάζεσαι:

1 κόκορας "αλανιάρης"
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
8 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
Μπαχάρι
Λίγο αλεύρι
1 ποτήρι κρασί ξηρό
Κλωνάρια δεντρολίβανο
1 κιλό χωριατικα λαζάνια
Αλάτι και Πιπέρι

 

January 16, 2017

Υλικά
•    6 κομμάτια πανσέτες
•    350 gr. μανιτάρια champignion μικρά
•    1 μεγάλο πράσο
•    2 σκελίδες σκόρδο
•    200 ml. λευκό κρασί
•    2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
•    1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
•    Ελαιόλαδο
•    Πάπρικα
•    Θυμάρι
•    Φρεσκοττριμμένο πιπέρι
•    Αλάτι
 

Οδηγίες

January 13, 2017

Η Κοκκινιστή φασολάδα με λουκάνικα είναι μια χειμωνιάτικη συνταγή που θα λατρέψεις ...

Υλικά:

January 06, 2017

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Χρόνος προετ/σίας 20 λεπ

Χρόνος μαγ/τος 55 λεπ

Άτομα 4

Εκτέλεση:

Κόβουμε το χοιρινό σε μερίδες, το πλένουμε και το στραγγίζουμε καλά. Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε λάδι και αφού κάψει, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το κρέας.

Προσθέτουμε τομάτα ψιλοκομμένη, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει.

December 28, 2016

Το ζεστό κρασί με μπαχαρικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σχεδόν σε όλες τις βόρειες χώρες, την περίοδο των Χριστουγέννων. Ένα φλιτζάνι λοιπόν, θα φέρει τις γιορτές ένα click πιο κοντά μας...

Σίγουρα θα έχετε δει κάπου στο εξωτερικό, κόσμο να περιφέρεται στις υπαίθριες εορταστικές αγορές, κρατώντας πολύχρωμες κούπες γεμάτες με ζεστό γλυκό κρασί. Μη σας ξενίζει καθόλου η ιδέα, γιατί η γεύση του είναι υπέροχη και η μυρωδιά του ακόμα καλύτερη.

Pages