June 09, 2017

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας για την ανάδειξη αντιπροσώπων που θα συμμετέχουν στην 86η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ όπου θα εκλέξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας .

Αποτελέσματα εκλογών

 ΨΗΦΙΣΑΝ: 540
ΕΓΚΥΡΑ: 501
ΑΚΥΡΑ:. 6
ΛΕΥΚΆ: 33,
ΔΑΚΕ: 194 Έδρες 2
ΠΑΣΚ:145 Έδρες : 2
ΕΚΠ/ΚΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ :83 ΕΔΡΑ 1
ΠΆΜΕ: 61

June 08, 2017

Τέλος καλό, όλα καλά για ένα άλογο το οποίο έπεσε μέσα σε πηγάδι βάθους 20 μέτρων σε αγροτική περιοχή στα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών και άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι κατάφεραν να το ανεβάσουν με σχοινιά και γερανοφόρο όχημα, σε μια επιχείρηση που διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες.

June 08, 2017

Και ενώ η προσοχή και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κορινθίων είναι στραμμένα στο πλαστικό γκαζόν 5ης γενιάς με το οποίο έχει γεμίσει όλα τα χωριά της Κορίνθου ,αξίας άνω των 400000 ευρώ το κομμάτι!!, ο κλασσικός αθλητισμός βρίσκεται σε πλήρη περιφρόνηση από των δήμαρχο των (ΑΝ)έργων!

Το ταρτάν το Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου είναι τοποθετημένο προ αμνημονεύτων χρόνων κι είναι σε πλήρη διάλυση(απόλυτα φυσιολογικό).

June 08, 2017

Γράφει ο Βασίλης Μπαλάφας
 
Στο Δήμο Κορινθίων, ειδικά από το 2006 και μετά άρχισαν να διαστρεβλώνονται βασικές έννοιες σχετικά με τις υποδομές μιας πόλης και κυρίως με το τι εννοούμε "ποιότητα ζωής" σε ένα αστικό περιβάλλον.
Σε αυτό μάλιστα συνέβαλαν όλες οι τότε δημοτικές παρατάξεις οι οποίες προσχώρησαν στη διαστρέβλωση προκειμένου να ικανοποιήσουν το ρεύμα εκείνης της εποχής, φοβούμενες μήπως δυσαρεστούσαν καμιά δεκαριά νοματαίους που την είχαν δει Woodstock τη φάση.

June 06, 2017

Παντρεμένος και κάτοικος Κορινθίας υπεράνω πάσης υποψίας και πατέρας δύο παιδιών .
Ο  άνθρωπος που θα έπρεπε να σέβεται και να τηρεί περισσότερο από κάθε άλλον το «ου μοιχεύσεις» κάνει και δημόσιες εμφανίσεις στην παραλιακή Κορινθία με το αμόρε του , μια Αλβανίδα από το χωριό του.
Ο «προϊστάμενος» άνωθεν είναι ενημερωμένος σύμφωνα με πληροφορίες μας  μετά από καταγγελίες και διαβήματα κατοίκων της περιοχής.
Παραδόξως όμως δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια
Η ενημέρωση μας θα γίνει πιο συγκεκριμένη τις επόμενες μέρες

June 06, 2017

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Αττική, Κορινθία και Κω, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης ναρκωτικών και παράνομης διακίνησης μεταναστών.
Από τις 40 συλλήψεις -Ελλήνων και αλλοδαπών- οι 37 έχουν γίνει στην Κω, όπου ανάμεσά τους, είναι ένας πατέρας με τον γιο του, οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία φέρονται να είχαν αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση.

June 06, 2017

Σε μία προσπάθεια και φέτος να κρατηθεί με το πνεύμα της εποχής και να διαγνώσει τι με τις νέες μεθόδους και οράματα για αυτήν την πόλη διοργάνωσα και φέτος και ολοκληρώθηκε για έκτη συνεχή φορά το διεθνές φεστιβάλ αρχιτεκτονικών σχολών στην πόλη της Κορίνθου.

June 05, 2017

Μάθημα Δημοκρατίας αλλά και θάρρους  ελεύθερης έκφρασης –όταν άλλοι βάζουν την ουρά στα σκέλια- έδωσε ο δικηγόρος της Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός αγορεύοντας στο δίκη Πνευματικού κατά Γιαννιδάκη με το γνωστό αθωωτικό αποτέλεσμα για τον δημοσιογράφο.

June 05, 2017

Διαβάσαμε στην ηλεκτρονική εφημερίδα kalimera arcadia κάποιες μάλλον περίεργες δηλώσεις του άγιου Μαντινείας και Κυνουρίας
Δεν στεκόμαστε στα «σωστή διαπαιδαγώγηση» , την «κραυγή αγωνίας γονέων» και τους «θολωμένους εγκεφάλους που μας κυβερνούν».
Ναι Άγιε Μαντινείας οι προηγούμενοι που μας Κυβερνούσαν και οι προπροηγούμενοι ήταν εγκέφαλοι απολύτως νηφάλιοι , ξάστεροι και πατριωτικοί.
Ξεπερνάμε όμως αυτές τις κρίσεις σας και θα σταθούμε σε μία μόνο λέξη σας .
Λέτε «Φτάσαμε εδώ διότι κατέλαβαν την εξουσία εγκέφαλοι ταραγμένοι και θολωμένοι.»

June 05, 2017

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Σοφικό Κορινθίας για το άγριο έγκλημα, που 71χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε στο νεκροταφείο του χωριού.
Ένας 70χρονος, κάτοικος Αθηνών, παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της Ν. Ιωνίας όπου διαμένει και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του μετά από καβγά.
Η αστυνομία όμως, δεν πείστηκε, και ξεκίνησε αμέσως έρευνες.
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε μαρτυρία στην οποία ο 70χρονος είχε πει άλλη ημερομηνία εξαφάνισης από αυτή που είχε πει στους αστυνομικούς.

Pages