March 25, 2017

Παρουσία  του προέδρου του Δ.Σ του Δήμου Κορινθίων Χρήστου Χασικίδη , του αντιδημάρχου Παναγ. Δράκου του εκπροσώπου της μειοψηφίας Δημ. Συμβούλου Σπύρου Ζαχαριά , του προέδρου του Χιλιομοδίου Δημήτρη Μπίτζιου , τοπικών συμβούλων των αστυνομικών αρχών , εκπαιδευτικών και αντιπροσώπου της Εθνικής Αντίστασης , πραγματοποιήθηκε λαμπρός εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου  στο Χιλιομόδι, πρωτεύουσα της Τενέας.

March 24, 2017

 Ευτυχώς που υπάρχει η νεολαία μας αυτό το διήμερο για να μας θυμίζει ότι κάποιοι πλήρωσαν με το αίμα τους τα ιδανικά τους για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .

March 23, 2017

Αγαπητό μου παιδί,

Μου είπαν ότι έχεις έντονο άγχος καθώς ευρίσκεσαι στο τελικό στάδιο πριν τις εξετάσεις. Ότι έχεις μεταπτώσεις στη συναισθηματική σου κατάσταση. Άλλοτε νιώθεις ήσυχος και σίγουρος και άλλοτε τα βλέπεις μαύρα, δύσκολα, ακατόρθωτα και νιώθεις τις προσπάθειές σου περιττές. Ότι άλλοτε κάνεις αστεία, λες και δεν υπάρχει πρόβλημα, και άλλοτε το πιο μικρό αστείο που θα σου κάνουν είναι ικανό να σε κάνει να θέλεις να διαλύσεις τα πάντα.

 

March 23, 2017
Πριν λίγο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών!
Τραπεζίτες, συμβολαιογραφοι και λοιπά κοράκια μείναν με την όρεξη...
Δυναμική η απάντηση του Κινήματος!
March 22, 2017

H απόφαση του δικαστηρίου για το Καζίνο Λουτρακίου

Σήμερα εκδικάσθηκε η αίτηση υπαγωγής της Κ/ΞΙΑΣ “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α. - ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. – ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” στο άρθρο 99 επ. του Πτωχευτικού Κώδικα..
Το Δικαστήριο έκρινε προσωρινά ότι:

March 21, 2017

H πρεμιέρα για το Timed Rally Challenge (TRC) θα γίνει στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας

March 21, 2017

Σχόλιο Ιστολόγιον Κατάνυξις: Για άλλη μια φορά η Κόρινθος, μας δίνει μια αποδείξη σχετικά με το πόσο έχει προχωρήσει η οικουμενιστική “σήψη” στο σώμα της Ιεραρχίας. Στο σχετικό βίντεο, δύο αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος, “ξεσπαθώνουν” μπροστά σε ένα νέο άνθρωπο, που όσο ανεπαρκής και αν φαίνεται θεολογικά, κατάφερε να "ξεσκεπάσει" τον σύγχρονο Εφιάλτη που απειλεί τη διοίκηση στην Ορθόδοξη Εκκλησία:

March 20, 2017

Μια γυναίκα που φροντίζει το εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Λευκάκια Ναυπλίου αντιλήφθηκε εμβρόντητη πως μέσα από την εκκλησία έλειπαν δυο εικόνες του Χριστού
.Άμεσα ενημερώθηκε ο ιερέας της εκκλησίας Μιχαήλ Καλαμαράς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού όπου κάλεσαν την αστυνομία για την διαλεύκανση της κλοπής.
Από το εσωτερικό της εκκλησίας πάρθηκαν αποτυπώματα καθώς και από την εξώπορτα του Ιερού Ναού καθώς οι δράστες την είχαν παραβιάσει.

March 20, 2017

Κύριε Πρωθυπουργέ,
η μεγάλη οικογένεια των 4.500 Πρακτόρων ΟΠΑΠ και των 15.000 οικογενειών των εργαζομένωνστα πρακτορεία μας απευθυνόμαστε σε Σάς, ως Εγγυητή κράτους Δικαίου και νομιμότητας και ως καταφύγιο βοήθειας για τη σωτηρία μας.

March 19, 2017

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαζιωτόπουλου , γιού του αξέχαστου Αλκη που έφυγε από την ζωή μια μέρα πριν την ώρα που χόρευε ένα «δυνατό» ζεμπέκικο στο μεζεδοπωλείο Αρόδον στην παραλία Καλάμια Κορίνθου.

Κάποιος φίλος που βρισκόταν μέσα στο μαγαζί είχε τραβήξει με τον κινητό του την φωτο που βλέπεται λίγα δευτερόλεπτα πριν καταρεύσει ο αξέχαστος συμπολίτης μας

Γράφει ο Λεωνίδας:

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!! ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!( ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.)

Pages