February 22, 2017

Το είδαμε και αυτό .

Το μέλος της Καρναβαλικής επιτροπής πρώην αντιδήμαρχος πρώην πρόεδρος ΚΕΠΑΠ Γιώργος Φαρμάκης  παρακαλάει τον Θεό να κάνει καλό καιρό το ερχόμενο Σάββατο που ο Δήμος Κορινθίων θα κάνει το Καρναβάλι του , αλλά και του στέλνει και αυστηρή προειδοποίηση ότι θα κάνουν το Καρναβάλι ότι και να γίνει!!

Ο πρώην αντιδήμαρχος δεν παραλείπει να υπενθυμίσει στο Θεό και στο Λαό ότι τα δύο τελευταία χρόνια κάναμε Καρναβάλι με βροχή.

Είναι σαν να Του λέει: «Οπότε το τρις εξαμαρτείν ουκ Θεού σοφού……»

Λέει επακριβώς:

February 19, 2017

Αγαπητέ Γιάννη μετά από λίγες μέρες πληροφορήθηκα ότι είχες γράψει ένα σχόλιο στη σελίδα σου corinthos city που με αφορούσε και δεν θα το αφήσω αναπάντητο γιατί αγαπητέ και παλιέ συνεργάτη μπαίνεις σε πολύ ευαίσθητα «χωράφια»
Το σχόλιο σου το αναδημοσιεύω στο τέλος της ανάρτησης γιατί να καταλάβει ο κόσμος γιατί μιλάμε.
Κατ αρχάς κακώς μπλέκεις τα παιδιά της οικογένειας Πνευματικού  στο γνωστό θέμα που έχει να κάνει με τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις.
 Επι της ουσίας τώρα:

February 19, 2017

Δήλωση καταπέλτης του Δημοτικού Συμβούλου της Συμμαχίας Πολιτών Κορίνθου  Βασίλη Πανταζή που θα συζητηθεί ιδιαίτερα στην κοινή γνώμη του Δήμου Κορινθίων.
Με αφορμή τα «ψέματα» και τις ανακρίβειες όπως τα χαρακτήρισε του κ. Σταυρέλη στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου για τα δήθεν έργα που έχουν κάνει στις περιοχές Νεάπολης και Καλλιθέας Κορίνθου ο ιδιαίτερα αγαπητός στους Κορίνθιους Δημοτικός Σύμβουλος προκάλεσε τον δήμαρχο Κορινθίων και την «παρέα του» όπως χαρακτήρισε την σημερινή πλειοψηφία ,

February 17, 2017

Την περασμένη Τετάρτη ο πρώην Νομάρχης και Υπουργός Νίκος Ταγαράς επισκέφθηκε σαν φίλαθλος το γήπεδο Συνοικισμού για να δει τον αγώνα μεταξύ των δύο Κορινθιακών ομάδων , δηλαδή του ΠΑΣ Κόρινθος και του Κόρινθος 06.

Δεν ανέβηκε στις κερκίδες αλλά έμεινε στην βόρεια πλευρά του γηπέδου στις θέσεις «ορθίων»  και από  εκεί και παρακολούθησε ήρεμα και πάνω από όλα σαν φίλος του ποδοσφαίρου το ντέρμπι.

February 16, 2017

Εκείνο που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο «γνωστό σύστημα» της Κορίνθου είναι ότι πέρα από σκληρό και αμείλικτο κρατάει τους αυλικούς του σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν «μπετόν αρμέ» . Ετσι και πει ο αρχηγός δεν θα πάτε εκεί … όλη η ομάδα σούζα .
Δεν τολμάει να πάει κανείς όποιο ρόλο και αν κατέχει. Εκλεγμένου , ποιμένα , ΔΗΠΑΚΟ , διεπλεκόμενου κ.λ.π
Βλέπεται ο αρχηγός πληρώνει και απαιτεί!!!
Στέλνει μάλιστα και τοποτηρητή στην εκδήλωση να δει μήπως και παράκουσε κανείς στις διαταγές του!
Αθάνατη μεγάλη καραβάνα!

February 16, 2017

Αρχίζει να λύνεται το μυστήριο για το γεύμα εργασίας που είχαν στο Χιλιομόδι Κορινθίας  ο πρόεδρος Δημήτρης Μπίτζιος με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και με 4-5 ακόμα κοινούς τους φίλους .
Πιστεύουμε ότι με τις αποκαλυπτικές αυτές πληροφορίες θα έρθει σε πλεονεκτική θέση και ο Δήμαρχος Κορινθίων που από την συνέντευξη που έδωσε στα ΤΟΠΑΚΟ (εν καιρώ θα εξηγήσουμε τι σημαίνει ΤΟΠΑΚΟ) αντιλαμβανόμαστε ότι όλη τη νύχτα που έμαθε για το γεύμα Περιφερειάρχη-Μπίτζιου δεν πρέπει να έχει κλείσει μάτι!

February 10, 2017

Σε  «Κιβωτό του Νώε» μετατράπηκε χθες βράδυ η κοπή πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Νεμέα .

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υπερέβαλαν εαυτούς ποιος θα δώσει την πλέον κατάληλη παρομοίωση με ζώο ή πτηνό στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

February 09, 2017

Στον απόηχο της «ιστορικής» για μένα δίκης της περασμένης Δευτέρας μετά από μήνυση του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού  θέλω να αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό για μένα .

February 08, 2017

Αυτό που βλέπετε δεν αποτελεί φωτομοντάζ .

 Στάλθηκε στο κινητό τηλέφωνο συμπολίτη μας  για να τον ενημερώσουν και να τον καλέσουν στην κοπή πίτας σε διάφορα ΚΑΠΗ του Δήμου  Κορινθίων.

Και φυσικά είναι  αδύνατο να έφυγε αυτό το μήνυμα-πρόσκληση μονο σε έναν αποδεκτη .

Προφανώς έχει γίνει ομαδική διαβίβαση.

Και σκεφτείτε ότι όπως γράφει το μήνυμα το κείμενο αυτό είναι το ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ , δηλαδή το τελικό.

Σκεφτείτε δηλαδή πως θα ήταν αδιόρθωτο.

February 05, 2017

Διαβάζουμε σήμερα σε τοπικό blog ότι έκανε αποκλειστική δήλωση ο δήμαρχος Κορινθίων και είπε ,με αφορμή  τις δηλώσεις του κ.Νανόπουλου σχετικά με το περίπτερο στο Συνοικισμό Κορίνθου (απέναντι από το νοσοκομείο) .

Pages