March 24, 2017

Θύελλα μασονοεκκλησιαστικής παρέμβασης και προπαγάνδας στην Κορινθία με συνονθύλευμα γνωστών -αγνώστων πρωταγωνιστών παλαιάς και νέας κοπής.
 Θα τα ξεσκεπάσουμε όλα στην ώρα τους με στοιχεία και ονοματεπώνυμο!!
Εν τω μεταξύ τα μάτια σας 14 !!
Και ειδικά σε λύκους με αμφιέσεις προβάτων!!

March 23, 2017

Δυό σχόλια που δείχνουν και την εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα της σημερινής κοινωνίας μας.

March 06, 2017

Στην αρχή εξήγησε ο ίδιος, δηλαδή ο Χρήστος Δημητρόπουλος- ότι επρόκειτο περί σύμπτωσης η «στενή παρέα του» με τον δήμαρχο Κορινθίων Αλ Πνευματικό. Παρέα μάλιστα που είχε ξεκινήσει όταν ήταν ακόμα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας .
Μία ,δύο , τρεις άντε και πέντε φορές το δεχθήκαμε . Σύμπτωση όμως επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωση!
Χθες ήρθαν παρέα με τον Δήμαρχο Κορινθίων για να παρακολουθήσουν  λίγο από τον αγώνα ΑΣΠ Κόρινθος – Σταυρούπολη . Και σε λιγότερο από μισή ώρα έφυγαν πάλι παρέα.

March 06, 2017

Μιλάμε φυσικά για τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλ Πνευματικό στον οποίο ο φίλος του «άγιος  Κορίνθου» Διονύσιος , του ανέθεσε  με ιδιαίτερο καμάρι και Χριστιανική υπερηφάνεια να πει το»Πάτερ ημών» στον Μητροπολιτικό ναό του Αποστόλου Παύλου»

February 28, 2017

Γράφει με θριαμβευτικό τίτλο ο φίλος Γιάννης Στεφανής : «Έσπασε ο πάγος» - Mαζί στο Χιλιομόδι ο Δημήτρης Μπίτζιος και ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός

Και συνεχίζει με το επικό:

Φωτογραφίες που θα προκαλέσουν ίλιγγο ...σε πολλούς.

Πραγματικά Γιάννη ..εγώ τουλάχιστον από την ώρα που είδα τις φωτο δεν μπορώ να συνέλθω από τους ιλίγγους! Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδί μου!

Άσε μας βρε Γιάννη με τις αποκαλύψεις σου !

Συνηθίζονται αυτά μεταξύ καρναβαλιστών ! Για τα καρναβάλια …που λέει και ο λαός μας!

February 27, 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ PROTIS NEWS ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ LOUTRAKI BLOG.GR (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ)

February 19, 2017

Αγαπητέ Γιάννη μετά από λίγες μέρες πληροφορήθηκα ότι είχες γράψει ένα σχόλιο στη σελίδα σου corinthos city που με αφορούσε και δεν θα το αφήσω αναπάντητο γιατί αγαπητέ και παλιέ συνεργάτη μπαίνεις σε πολύ ευαίσθητα «χωράφια»
Το σχόλιο σου το αναδημοσιεύω στο τέλος της ανάρτησης γιατί να καταλάβει ο κόσμος γιατί μιλάμε.
Κατ αρχάς κακώς μπλέκεις τα παιδιά της οικογένειας Πνευματικού  στο γνωστό θέμα που έχει να κάνει με τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις.
 Επι της ουσίας τώρα:

February 19, 2017

Δήλωση καταπέλτης του Δημοτικού Συμβούλου της Συμμαχίας Πολιτών Κορίνθου  Βασίλη Πανταζή που θα συζητηθεί ιδιαίτερα στην κοινή γνώμη του Δήμου Κορινθίων.
Με αφορμή τα «ψέματα» και τις ανακρίβειες όπως τα χαρακτήρισε του κ. Σταυρέλη στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου για τα δήθεν έργα που έχουν κάνει στις περιοχές Νεάπολης και Καλλιθέας Κορίνθου ο ιδιαίτερα αγαπητός στους Κορίνθιους Δημοτικός Σύμβουλος προκάλεσε τον δήμαρχο Κορινθίων και την «παρέα του» όπως χαρακτήρισε την σημερινή πλειοψηφία ,

February 17, 2017

Την περασμένη Τετάρτη ο πρώην Νομάρχης και Υπουργός Νίκος Ταγαράς επισκέφθηκε σαν φίλαθλος το γήπεδο Συνοικισμού για να δει τον αγώνα μεταξύ των δύο Κορινθιακών ομάδων , δηλαδή του ΠΑΣ Κόρινθος και του Κόρινθος 06.

Δεν ανέβηκε στις κερκίδες αλλά έμεινε στην βόρεια πλευρά του γηπέδου στις θέσεις «ορθίων»  και από  εκεί και παρακολούθησε ήρεμα και πάνω από όλα σαν φίλος του ποδοσφαίρου το ντέρμπι.

February 16, 2017

Εκείνο που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο «γνωστό σύστημα» της Κορίνθου είναι ότι πέρα από σκληρό και αμείλικτο κρατάει τους αυλικούς του σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν «μπετόν αρμέ» . Ετσι και πει ο αρχηγός δεν θα πάτε εκεί … όλη η ομάδα σούζα .
Δεν τολμάει να πάει κανείς όποιο ρόλο και αν κατέχει. Εκλεγμένου , ποιμένα , ΔΗΠΑΚΟ , διεπλεκόμενου κ.λ.π
Βλέπεται ο αρχηγός πληρώνει και απαιτεί!!!
Στέλνει μάλιστα και τοποτηρητή στην εκδήλωση να δει μήπως και παράκουσε κανείς στις διαταγές του!
Αθάνατη μεγάλη καραβάνα!

Pages