January 01, 2017

Όλοι στο Λουτράκι γνωρίζουν την Κυρία Δέσποινα…

Η «γραφική σκυλού» του Λουτρακίου την αποκαλούν…

Χρόνια τώρα μαζεύει αδέσποτα σκυλιά από τον δρόμο και με παρακάλια σε καταστήματα, Δήμο, κτηνιάτρους και ιδιώτες που βρίσκει στο δρόμο αλλά  και προσωπική εργασία προσπαθεί να τους προσφέρει τροφή και στέγη.

December 30, 2016

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  

      

Καταγγελία

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ.

 

Στις 28/12/16 η εργοδοσία του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης  στο Λουτράκι απέλυσε τον συνάδελφό μας Λιβέρη Νίκο, μέλος του Διοικτικού Συμβουλίου του συλλόγου μας και ταμία του Περιφερειακού Τμήματος Κορινθίας του Πανελληνίου Συλληόγου Φυσικοθεραπευτών.

December 23, 2016

Κατάντησε πλέον ιδιαίτερα επικίνδυνο γεγονός για την ασφάλεια των πολιτών της Κορίνθου.

Σήμερα το πρωί  επισκέπτης της sfedona.gr μας έστειλε φωτογραφίες από νέα πτώση σιδερένιας κολόνας σε κεντρικό σημείο της πόλης στην οδό Περιάνδρου.

December 19, 2016

Δημοτική αρχή  ευαισθητοποιημένη δεν έχουμε αλλά ευτυχώς έχουμε ευαισθητοποιημένους πολίτες στην Κόρινθο.

Ο φίλος συμπολίτης Π.Γ επικοινώνησε μαζί μας και μας έστειλε φωτογραφίες από το πεζοδρόμιο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Περιάνδρου -μπροστά από το S.M ΣΠΑΚ -όπου μια ακόμα σιδερένια κολόνα φωτισμού είναι έτοιμη να πέσει.

November 07, 2016

Οι γειτονιές ειδικότερα στις συνοικίες της πόλης έχουν γεμίσει με αρουραίους που βρίσκουν καλή τροφή στα σκουπίδια .

Και δεν είναι μόνο οι αρουραίοι . Είναι τα αδέσποτα σκυλιά και κυρίως οι γάτες οι οποίες μπορούν και σκαρφαλώνουν πάνω και μέσα στους κάδους και γίνονται ένα με την τροφή των σκουπιδιών.

October 22, 2016

Ελευθερωστε τα φυλακισμενα ζωα απο τα μπουρδελοασυλα του Βολου και απο τα κλουβια του μπογια...
Αυτα τα ζωα που βλεπετε, περασαν απο το δικαστηριο του δημου Βολου και καταδικαστηκαν αυθαιρετα σε ισοβια καθειρξη.
Πιθανον και σε θανατο... Με μια και μοναδικη ενοχη: Ηταν αδεσποτα και "ενοχλουν" την αισθητικη του δημαρχου.
Εαν η αισθητικη του ενοχληθηκε απο τα ζωα, φανταστειτε τι θα κανει με τους δημοτες. Αυτος που ισχυριζεται οτι ειναι υπερανω του νομου... Και βαση του δικου του νομου λειτουργει, ποτε δεν εχει καλα αποτελεσματα.

September 26, 2016

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 
Όχι στις τρομοκρατικές απολύσεις εργαζομένων

Συνάδελφοι, καταγγέλλουμε την εκδικητικές, τρομοκρατικές και καταχρηστικές απόλυσης 4 συναδέλφων από την εργοδοσία της MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ.

September 26, 2016

καλημέρα σας.

Είμαι κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου και μεταξύ άλλων, αισθάνομαι ντροπή και αηδία με την κατάσταση που επικρατή στο χωριό μου σε σχέση με την καθαριότητα.

Αι φωτώ που σας στέλνω είναι από το ΚΟΝΔΗΛΙΟ νηπιαγωγείο (κληροδότημα του αειμνήστου συγχωριανού μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΔΗΛΗ και της συζύγου του ΑΙΚΑΤΕΡΗΝΗΣ).

Μην φανταστείτε ότι είναι το μόνο σημείο που επικρατή αυτή η κατάσταση στο χωριό μας, έχει νομίζω ιδιαίτερη σημασία επειδή όπως αντιλαμβάνεσθε μικρά παιδιά περνάνε τη μισή ημέρα τους δίπλα από αυτή την κατάσταση.

September 10, 2016

Για μια ακόμα φορά δικαιώνεται η μαχητική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας .

September 09, 2016

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Βασίλη Μπαλάφα στην προσωπική του σελίδα στο fb για την κατάσταση των σχολείων στο Δήμο Κορινθίων

Δείτε τι γράφει:

Pages