June 07, 2017

Συμπολίτης μας μας έστειλε μερικές φωτο που όπως μας είπε τις τράβηξε πριν λίγες μέρες έξω από το δημαρχεί Κορίνθου που βρίσκεται 50 μέτρα από την Τροχαία Κορίνθου.

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο άρθρο μας ο συμπολίτης  μας ρωτάει την Τροχαία Κορίνθου.

Όλες αυτές οι παρανομίες που δείχνουν οι φωτογραφίες αποτελούν καθημερινό φαινόμενο έξω από το Δημοτικό κατάστημα που υπάρχει πινακίδα «απαγορεύεται η στάθμευση εκτός από αυτοκίνητα του Δήμου Κορινθίων»

May 18, 2017

Η Γραμματεία Κορινθίας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους του νομού μας που συμμετείχαν στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία στις 17/05.
Καταγγέλλουμε την στάση της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και των περισσότερων πρωτοβάθμιων σωματείων, γιατί υπονόμευσαν με κάθε τρόπο την απεργία.

May 05, 2017

Ανεπαρκέστατη και αποτυχημένη επί 10 χρόνια η Δημοτική Αρχή του Αλ Πνευματικού να βάλει μια τάξη με τα σκουπίδια και την καθαριότητα της πόλης.

Αν και παρέλαβε από τον προκάτοχό του αείμνηστο δήμαρχο Θωμά Θωμαΐδη μια καθαρότερη πόλη .Αλλά τότε ήταν ο στρατηγός ο Βασίλης Θωμάς αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας που δεν έπαιζε με την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας καθαριότητας.

May 02, 2017

30-4-17 ενημερωση: Ο Μητσος κερδισε τη ζωη. εφαγε λιγο ,ουρησε γλειφει τις πληγες του. ειναι ζωντανος και μαχητης. ξεπερασε τον κινδυνο . Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ξαναπαει στο μερος που ηταν. Ο Μητσος χρειαζεται ηρεμο περιβαλλον ειναι ακομη σοκαρισμενος. Χρειαζεται ενα μονιμο σπιτι. Απο τωρα ψαχνουμε για υιοθεσια γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δυναμωσει και θα ξαναγινει το περηφανο σκυλι που ολοι γνωρισαμε.

April 26, 2017

Ξεκινάμε για μία ακόμα φορά ένα νέο κύκλο δημοσιογραφικής έρευνας για τις παιδικές χαρές του Δήμου Κορινθίων .

Αυτά που δημιουργεί και συντηρεί ο Αλέκος για τα μικρά παιδιά δεν είναι «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ» αλλά «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΛΥΠΕΣ»!!

 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ : ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΥΠΗ» ΤΟΥ Τ.Δ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ  ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ! ( Συνεχίζεται!!)

March 30, 2017

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που εκ παραδρομής δεν δημοσιεύσαμε εδώ και αρκετές ημέρες επιστολή νεαρών συμπολιτών μας προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τις έμφυλες ταυτότητες.

Δημοσιεύουμε σήμερα την επιστολή αυτή -άλλωστε διατηρεί την επικαιρότητά της-και ζητούμε από τα παιδιά αυτά την κατανόησή τους για το τεχνικό θέμα που προέκυψε και τους διαβεβαιώνουμε όπως και όλους τους αναγνώστες μας ότι η φωνή όλων είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και με τον ανάλογο σεβασμό στην άποψή της!

Λ.Γ

March 30, 2017

Μας ενημέρωσαν για καταγγελία στο fb πριν λίγα λεπτά και αμέσως ευαισθητοποιούμαστε  να προχωρήσουμε σε ανάρτηση για το θέμα.
Δεν γνωρίζουμε τον κύριο  από το Ξυλόκαστρο που έκανε την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα και ευαισθητοποίησε πολλούς φιλόζωους πολίτες , αλλά θεωρούμε και λίγο απίθανο να έβγαλε όλα αυτά που γράφει και μάλιστα με λεπτομέρειες απ το μυαλό του. Εκτός κι αν έχει προηγούμενα με τον οδηγό του αυτοκινήτου του Δήμου και θέλει να τον εκδικηθεί.

March 21, 2017

ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ …

…διότι ο Δήμος Κορίνθου διέλυσε όλη την αντιπλημμυρική υποδομή!

Pages