March 30, 2017

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που εκ παραδρομής δεν δημοσιεύσαμε εδώ και αρκετές ημέρες επιστολή νεαρών συμπολιτών μας προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τις έμφυλες ταυτότητες.

Δημοσιεύουμε σήμερα την επιστολή αυτή -άλλωστε διατηρεί την επικαιρότητά της-και ζητούμε από τα παιδιά αυτά την κατανόησή τους για το τεχνικό θέμα που προέκυψε και τους διαβεβαιώνουμε όπως και όλους τους αναγνώστες μας ότι η φωνή όλων είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και με τον ανάλογο σεβασμό στην άποψή της!

Λ.Γ

March 30, 2017

Μας ενημέρωσαν για καταγγελία στο fb πριν λίγα λεπτά και αμέσως ευαισθητοποιούμαστε  να προχωρήσουμε σε ανάρτηση για το θέμα.
Δεν γνωρίζουμε τον κύριο  από το Ξυλόκαστρο που έκανε την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα και ευαισθητοποίησε πολλούς φιλόζωους πολίτες , αλλά θεωρούμε και λίγο απίθανο να έβγαλε όλα αυτά που γράφει και μάλιστα με λεπτομέρειες απ το μυαλό του. Εκτός κι αν έχει προηγούμενα με τον οδηγό του αυτοκινήτου του Δήμου και θέλει να τον εκδικηθεί.

March 21, 2017

ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ …

…διότι ο Δήμος Κορίνθου διέλυσε όλη την αντιπλημμυρική υποδομή!

March 17, 2017

Πριν δυό μέρες κατά δήλωση του παθόντα συνταξιούχου στρατιωτικού ότι «τον δάγκωσαν σκυλιά στο κέντρο της Κορίνθου και πήγε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες» είχαμε νέες αγανακτήσεις και μάλιστα επώνυμων πολιτών για το θέμα των αδέσποτων σκυλιών της πόλης.

Βεβαίως εμείς και χιλιάδες ακόμα συμπολίτες μας περνούμε καθημερινά από τα σημεία όπου υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά και ποτέ κανείς μας δεν έχει δεχτεί όχι μόνο επίθεση αλλά ούτε γαύγισμα.

Ορισμένα σκυλιά συνήθως γίνονται επιθετικά άμα κάνεις πώς παίρνεις πέτρα να τους πετάξεις ή ξύλο για να τα χτυπήσεις

March 14, 2017

Δήλωση του προπονητή του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  Γιάννη Βασιλόπουλου στη sfedona.gr
 
Το φαβορί παραμένει ο Πέλοπας Κιάτου και απομένουν 7 τελικοί μέχρι το τέλος.
 
 Η Κόρινθος πήρε μια νίκη έστω και στο 92 λεπτό άξια και  ήταν πολύ καλύτερη απ τον αντίπαλο της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα .
Οι ποδοσφαιριστές της Μπάρτσας μπήκαν με περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα στο ματς και έδειξαν οτι το ήθελαν πιο πολύ.

March 11, 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙΡΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.
ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ

March 06, 2017

Συμπολίτης μας ΑΜΕΑ από την Κόρινθο μας έστειλε καταγγελία που συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες αναφορικά με παράνομο παρκινγκ σε θέσεις ΑΜΕΑ στο Εμπορικό Κέντρο Κορίνθου MARE WEST

Ο συμπολίτης μας διαμαρτύρεται ότι τις περισσότερες φορές τόσο στο Εμπορικό Κέντρο MARE WEST .όσο και σε άλλα Σουπερ Μάρκετ αλλά και σε πολλά σημεία της πόλης δεν υπάρχει σεβασμός στα άτομα ΑΜΕΑ .

Διερωτάται μάλιστα «..εσείς οι δημοσιογράφοι είσαστε υπεράνω των νόμου;»

March 06, 2017

Γονείς από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου καταγγέλουν ότι οι τουαλέτες των μικρών παιδιών του σχολείου είναι βρώμικες  και δεν καθαρίζονται όπως θα έπρεπε  σύμφωνα με τους  κανόνες υγιεινής και μάλιστα κανόνες υγιεινής που αφορούν μικρά παιδιά.

Τι λέει γιαυτή την καταγγελία ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου και οι δάσκαλοί του;

Παραθέτουμε τις φωτο που μας έστειλαν οι γονείς

February 27, 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Μαθητής Δημοτικού σε σχολείο της Κορίνθιας , που είναι στο ευρύτερο φάσμα του Αυτισμού, έπεσε θύμα κακοποίησης μέσα στο σχολικό του περιβάλλον. Αποτέλεσμα της κακοποίησης αυτής ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ..με τράβηγμα στο χέρι και αφόρητους πόνους. 

Το χειρότερο είναι ότι υπεύθυνοι για αυτήν την βάρβαρη μεταχείριση δεν ήταν οι συμμαθητές του αλλά αυτοί που υποτίθεται ότι διδάσκουν γαλουχούν και προστατεύουν τα παιδιά μας μέσα στο σχολείο. 

Pages