June 08, 2017

Παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών Διοικητικών αρχών και φορέων γιόρτασε χθές 7-6-2017 η πόλη των Αγ. Θεοδώρων και ο Εμπορικός Σύλλογος της , τους πολιούχους Αγίους Θεοδώρους .

June 08, 2017

Εκπροσωπεί συχνά και επάξια τον Μητροπολίτη Κορινθίας Διονύσιο σε διάφορες κοινωνικές, πολιτιστικές , αθλητικές ακόμα και επιχειρηματικές εκδηλώσεις του τόπου μας.

Γίνεται πάντα αποδεκτός με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη και παρά το νεαρό της ηλικίας του .

Προσέρχεται πάντα με χαμόγελο , σεμνότητα και καλοσύνη σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις .

Δείχνει άνθρωπο με πλούσιο πνευματικό και συναισθηματικό κόσμο και γνώστη πολλών εγκυκλοπαιδικών θεμάτων.

June 08, 2017

Εκδήλωση - αφιέρωμα προς τιμήν της Νίκης Σούκουλη- Φούφα, δασκάλας παραδοσιακών χορών στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.

 

June 08, 2017

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Συνάντηση προώθησης κορινθιακών προΪόντων

 

 Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση προώθησης κορινθιακών προΪόντων.

June 06, 2017

 

  Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα Συναυλιών του Σύγχρονου Κορινθιακού Ωδείου, το Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο, συνέχισε το μουσικό του ταξίδι!

  Αυτή την φορά, πιάνο, βιολοντσέλο και τρομπόνι ταξίδεψαν το ακροατήριο στον κόσμο μεγάλων συνθετών και όχι μόνο!

June 06, 2017

«Ο Ρομαντισμός στο τέλος της Άνοιξης»

 Την Τετάρτη 31 ΜαΪου 2017, στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε μια συναυλία “αποχαιρετισμός στην άνοιξη”, με έργα  Dvorak και Beethoven, από τους: Νίκο Παΐβανά (βιόλα), Γιάννη Παΐβανά και Γεωργία Παΐβανά (βιολί). 

June 05, 2017

Στο χωριό Κουταλά του Δήμου Κορινθίων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η καθιερωμένη Θρησκευτική Πανήγυρης παρουσία πολλών κατοίκων ου χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Στην πλατεία του χωριού ακολούθησε μεγάλο λαϊκό πανηγύρι με την συμμετοχή Κορινθιακής Ορχήστρας  που κράτησε ζωντανό και αμείωτο το κέφι αρκετά μετά τα μεσάνυχτα.

Στο πανηγύρι παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Παναγ. Δράκος ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου Δημ. Μπίτζιος  ενώ για λίγο πέρασε και ο πρόεδρος του Δ.Σ γιατρός Χρήστος Χασικίδης

Αποκλειστικές φωτο sfedona.gr

June 04, 2017

Ειδικότερα στόχος μας είναι μέσα από αυτή τη γιορτή να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε επαφή με τις αξίες ενός άλλου κόσμου, συνεργατικού, αλληλέγγυου και βιώσιμου δίνοντας έμφαση:

*στη χρήση αειφορικών καλλιεργητικών πρακτικών ( φυσική, βιολογική, βιοδυναμική, καλλιέργεια) απορρίπτοντας το βιομηχανικό μοντέλο που απαιτεί τεράστιες εισροές σε ενέργεια και φυσικούς πόρους.

*στην υποστήριξη και προώθηση μικρών παραγωγών και δομών αλληλέγγυας οικονομίας

June 04, 2017

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Κορινθίας συγχαίρει θερμά τους μαθητές των Λυκείων του Νομού για τη συμμετοχή και την επιτυχία τους στον 2ο Παγκορινθιακό Διαγωνισμό Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών και Ιστορικού Δοκιμίου που διεξήχθη σε επίπεδο Νομού την 22α Φεβρουαρίου 2017.

Αγαπημένοι μας μαθητές,
Σας ευχόμαστε πάντα ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΟΔΟ!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις σας!

Pages