February 23, 2017

Οπως υποσχέθηκα Λάκη,ξεκινώ μια σειρά επιστολών για να τις βάλεις αναρτήσεις(εαν επιθυμείς) για να πούμε δυο πράγματα για αυτή την πόλη.

Η πρώτη μου ανάρτηση θίγει το θέμα της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ SFEDONA.GR...

Αναφορικά με τις μηνύσεις τους και τις δικάστικες νίκες ΣΟΥ .

Όσες μηνυτήριες αναφορές και να κάνουν στην αγαπημένη μας sfedona,να θυμάσαι πως δεν θα πρέπει να σε “συνετίσουν” και να βάλουν φρένο στη δίκαιη κριτική σου για τις αστοχίες τους(εσκεμμένες ή μη), τις τρομακτικές παραβλέψεις τους, την έλλειψη φανερού οράματος(για κρυφό δεν ξέρω), την πλήρη και απόλυτη διάλυση της πόλης, την τέλεια αποδιοργάνωση και παρακμή όλων των Δημοτικών Υπηρεσιών, την παντελή έλλειψη σχεδιασμού και προγράμματος(πρόγραμμα που υποτίθεται πως είχε καλοσχεδιάσει ο απο το 2006 δήμαρχος), που θα ανέκοπτε την παρακμή της και την ολοκληρωτική υποβάθμισή της, τη μίζερη διαχείριση και τον αφανισμό του μέλλοντος των νέων μορφωμένων παιδιών που φεύγουν και δεν γυρίζουν πίσω, ούτε να κοιτάξουν(και ούτε φυσικά θέλουν να ξανακούνε για Κόρινθο).

Και βέβαια όσο και να σε κυνηγούν Λάκη, αγνοούν ότι περιποιεί μεγάλη τιμή και ενα αληθινό παράσημο, το να σε διώκει πολιτικά αυτή η Δημοτική Αρχή και αυτός ο δήθεν κεντροαριστερός “δημοκράτης” δήμαρχος αλλά και η δημοτική του ομάδα.

Η απόπειρα φίμωσης κατα της SFEDONA(με τόσες μηνύσεις και αγωγές απο όλο το λεγόμενο "σύστημα") αλλά και βάναυσης κρατικής τρομοκρατίας, δεν θα περάσει και ο κόσμος πάντα θα σε στηρίζει και το ζεις καθημερινά στους δρόμους το πόσο σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε.......

Με την πλήρη περιφρόνηση τους στον δημοκρατικό έλεγχο και στην ανιδιοτελή κριτική (αλλά και στην απλή επαφή με τους τους πολίτες αυτής της πόλης) το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν τον κόσμο να εξοργίζεται ακόμα περισσότερο.....

Με την πολιτική δίωξη που έχεις υποστεί αγαπητέ Λάκη(δίωξη που παραπέμπει σε άλλες εποχές που όλα τα έσκιαζε η φοβέρα κλπ),αυτοί που σε μισούν και σε πολεμούν πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που επιδίωκαν.Δυστυχώς για αυτούς.

Και αυτό θα το δουν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.. Αυτό που πρεσβεύουν είναι τελείως ξένο από τον πολιτικό πολιτισμό των Κορινθίων και την ηθική και τη συγκρότηση των ενεργών πολιτικά πολιτών αυτής της πόλης.Και αυτό θα αναδείξουμε (με συγκεκριμένα επιχειρήματα) με επόμενες αναρτήσεις μας...

 

Κατηγορία: 

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.