March 31, 2017

Σκυλάκια σφάζονται ή ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου για να φαγωθούν στο φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της πόλης Γιούλιν. Εκατομμύρια μέλη του Avaaz ενώσαμε τις φωνές μας ενάντια στο φεστιβάλ φρίκης και οι τοπικές αρχές υποσχέθηκαν να το κλείσουν – ας συνεχίσουμε να πιέζουμε για να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους! Υπόγραψε το παγκόσμιο ψήφισμα για να σταματήσουμε τη σφαγή των σκύλων και διάδωσέ το: 

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Στο ετήσιο φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της πόλης Γιούλιν στην Κίνα, κλέβουν σκυλάκια από τους ιδιοκτήτες τους και τα σφάζουν ή τα ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια τα κρεμούν σε τσιγκέλια, τα σκίζουν από τον πρωκτό μέχρι πάνω, τα γδέρνουν και τα τρώνε. 

Η φρίκη πρέπει να είναι αβάσταχτή: νέα έρευνα βρήκε πως ο εγκέφαλος των σκύλων είναι παρόμοιος με των ανθρώπων όσον αφορά στα συναισθήματα. Όσοι έχουμε ζήσει με σκύλους το νιώθουμε αυτό. Αν αναλογιστούμε πως οι σκύλοι είναι ζωντανά όντα με σκέψεις και συναισθήματα, το μαρτύριο που περνάνε σε αυτό το «φεστιβάλ» είναι εξωφρενικό. 

Χιλιάδες κινέζοι ακτιβιστές και εκατομμύρια μέλη του Avaaz ενώσαμε τις φωνές μας ενάντια στο φεστιβάλ φρίκης και οι αρχές της Γιούλιν υποσχέθηκαν να λάβουν μέτρα για να το κλείσουν. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα – ας συνεχίσουμε να πιέζουμε μέχρι να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους και να δώσουμε τέλος στη σφαγή των σκύλων!  

Καθώς οι υπογραφές αυξάνονται, το Avaaz θα δημοσιεύσει ολοσέλιδες ανακοινώσεις σε κινέζικες εφημερίδες, θα συνεργαστούμε με διάσημες προσωπικότητες και θα κάνουμε το θέμα πρώτη είδηση στην Κίνα, μέχρι να κινηθούν οι αρχές. Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα και διάδωσέ το παντού:

https://secure.avaaz.org/campaign/el/stop_the_puppy_slaughter_onboard/?bDDTRlb&v=79315&cl=12298414261&_checksum=ac44d3217141a3c304307148eeed43d1dcc37b14a3102f516f778de567e2b369

Χάρη στους γενναίους κινέζους ακτιβιστές, το φεστιβάλ συρρικνώνεται κάθε χρόνο και οι αρχές της Γιούλιν σταμάτησαν επιτέλους να το χρηματοδοτούν, απαγορεύοντας μάλιστα στους εργαζομένους τους να συμμετέχουν. Και τώρα υποσχέθηκαν να το κλείσουν. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αν εκατομμύρια πολίτες συνεχίσουμε να πιέζουμε, μπορούμε να σώσουμε χιλιάδες σκυλάκια από τα αποτρόπαια βασανιστήρια.

Το φεστιβάλ της Γιούλιν δεν πρόκειται για κάποια παλιά παράδοση – ξεκίνησε το 2010! Πολλοί ισχυρίζονται πως δημιουργήθηκε κυρίως για να αυξήσει τα έσοδα της βιομηχανίας κρέατος. Και μάλιστα η δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό του Avaaz, της κινέζικης οργάνωσης Capital Animal Welfare Association και της Humane Society International, έδειξε πως η πλειοψηφία των κινέζων πολιτών (64%) θέλουν να απαγορευτεί το φεστιβάλ ενώ 62% συμφωνούν ότι βλάπτει την διεθνή εικόνα της χώρας.  

Τώρα είναι στο χέρι μας συνεχίσουμε να πιέζουμε τις κινεζικές αρχές μέχρι να λάβουν δραστικά μέτρα. Υπόγραψε το ψήφισμα πατώντας στο σύνδεσμο και προώθησέ το σε φίλους και συγγενείς – ας το κάνουμε τεράστιο!

https://secure.avaaz.org/campaign/el/stop_the_puppy_slaughter_onboard/?bDDTRlb&v=79315&cl=12298414261&_checksum=ac44d3217141a3c304307148eeed43d1dcc37b14a3102f516f778de567e2b369
 

Το κίνημά μας έχει αγωνιστεί εναντίων του πιο βάρβαρου φεστιβάλ ταυρομαχίας της Ισπανίας, της πολτοποίησης των νεογέννητων αρσενικών κοτόπουλων από τη Γερμανική βιομηχανία και των άθλιων συνθηκών των κτηνοτροφικών μονάδων της Ισπανίας και της Γαλλίας. Τώρα ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και να δώσουμε τέλος στη σφαγή των σκύλων. 

Με ελπίδα
Rewan, Danny, Luis, Patricia, Jooyea, Mike, Ricken και όλη η ομάδα του Avaaz

Κατηγορία: 

Comments

φαντάζομαι οτι υπάρχει αντίστοιχη συλλογή υπογραφών για την γενοκτονία αρνιών κατα το ορθόδοξο Πάσχα. Θα έχει και φωτογραφίες από τις (παράνομες) υπαίθριες μάντρες που σφάζονται κατα χιλιάδες αρνιά και το αίμα ρέει ποτάμι.

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.