June 06, 2017

Σε μία προσπάθεια και φέτος να κρατηθεί με το πνεύμα της εποχής και να διαγνώσει τι με τις νέες μεθόδους και οράματα για αυτήν την πόλη διοργάνωσα και φέτος και ολοκληρώθηκε για έκτη συνεχή φορά το διεθνές φεστιβάλ αρχιτεκτονικών σχολών στην πόλη της Κορίνθου.

Φωτογραφία του Γιαννης Γκεζερλής.
Ένα καράβι ιδεών και προτάσεων για το χώρο της προκυμαίας και για το παραλιακό μέτωπο Λουτρών αλμυρής.
Όμως αυτό το καράβι που είχε περίπου 100 φοιτητές και παγκοσμίου φήμης καθηγητές και ερευνητές που εκτός από τις ιδέες των έδωσε τη ζωή σε αυτήν την πόλη για 10 μέρες ήρθε πριν από το αναμενόμενο κρουαζιερόπλοιο που η δημοτική αρχή περιμένει να τους προσφέρει drinks και giositos, να περάσουν για 5 ώρες σε αυτήν την πόλη την καθαρή και να δουν τα όμορφα σκυλάκια της παντού .
Για αυτούς τους φοιτητές και καθηγητές ούτε μία πορτοκαλάδα κύριε Πιέτρη!!!
φυσικά για τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο τουρισμού δεν πρόλαβε να χαιρετήσει αυτούς τους επισκέπτες και τουρίστες ούτε και στο Κοκκώσι του Δήμου του που ηρθαν να δουν επιτόπου τους χώρους που εργάσθηκαν επί ένα χρόνο και έδωσαν τις προτάσεις τους αλλά ούτε αυτός αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι δεν ήρθαν στην έκθεση στο επιμελητήριο να τις δουν.
Αλήθεια κύριοι σύμβουλοι αυτός είναι ο ρόλος σας στην τοπική αυτοδιοίκηση να μην παρακολουθείτε τα δρώμενα και να κόβεται μόνο κορδέλες για έργα που δεν θα ήθελα να επεκταθώ για γεγονότα ιδέες προτάσεις.
Είστε τόσο καλοί που να μη λαμβάνεται υπόψη σας γνώμες και προτάσεις αλλονών είστε τόσο πεφωτισμένοι?
Φυσικά το “Yes sir» προς τον απόλυτο άρχοντα Αλέξη είναι σαν το «Ναι σε όλα» του άλλου Αλέξη και δεν σας επιτρέπει να ανεξαρτητοποιείται και να δείτε το συμφέρον αυτού του τόπου.
Ο δήμαρχος μας που πέρση μας υποσχέθηκε λαγούς και πετραχήλια για την επόμενη έκδοση του φεστιβάλ φέτος ούτε καν απάντησε στο πανεπιστήμιο που ζήτησε την συνδιοργάνωση γιατί ο κύριος δήμαρχος με τα 18 εκατομμύρια αποθεματικό δεν πλήρωσε την μελέτη που έκανε το πανεπιστήμιο πριν 7 χρόνια και τόσο πολύ καυχήθηκε στις τότε εκλογές δεν θέλει να πληρώσει και απαγορεύει σε όλους σας να παρακολουθήσετε αυτά τα δρώμενα, άλλος λόγος πιστεύω δεν υπάρχει.

Φωτογραφία του Γιαννης Γκεζερλής.
Τέλος ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλλαν σαν χορηγοί σ αυτήν την εκδήλωση και είναι οι ακόλουθοι,
το Επιμελητήριο Κορινθίας για τη φιλοξενία,
τη Στρατιωτική Λέσχη ,
την εταιρεία niko helm ,
την Ευροπτηνοτροφική Χ.ΤσαούσηςΑΕ
την Eμποροβιομηχανία Δρίτσα Καγκλή ΑΕΒΕ
την Πιέτρης ΑΕ
την Ανδρούτσος group
ΜΑΡΡΑΣ Α.Ε.
το ΚΤΕΟ Πιτσάκης
την τυροκομική Δεδεμπίλης

Ο Διευθυντής οργανωτικού
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ SFEDONA.GR : Αγαπητέ φίλε από τα παλιά Γιάννη Γκεζερλή ,

 

Κατ αρχάς ήταν ένα "καλό μάθημα" για σένα προσωπικά , έναν "μπεσαλή Σοφικίτη" αλλά και έναν επιτυχημένο αυτοδιοικητικό και επιστήμονα, να πιστέψεις ότι ο Αλέκος μπορεί να έχει μπέσα και να πιαστεί φίλος έστω και για μισή μέρα.


Δεύτερον : Ο ίδιος και οι συνεργάτες του όλοι -μηδενός εξαιρουμένου- είναι τόσο "κοντών" ικανοτήτων που δεν θέλουν να μπαίνουν σε διοργανώσεις τέτοιου κύρους και εμβέλειας όπως "το διεθνές φεστιβάλ αρχιτεκτονικών σχολών" γιατί θα φανεί η γύμνια τους και η ανεπάρκειά τους.

Να είμαστε σοβαροί τώρα . Πες μου ένα σύμβουλο του Αλέκου που άμα ερχόταν στο  διεθνές φεστιβάλ αρχιτεκτονικών σχολών θα έπαιρνε χαμπάρι για τι μιλάγατε. Δεν θα καταλάβαινε "γρι" τι έγινε.

Οι άνθρωποι αντέχουν να συμμετέχουν και να αντιλαμβάνονται εκδηλώσεις μεγάλου πολιτιστικού και επιστημονικού  Βεληνεκούς   , όπως " η γιορτή της πατάτας" , " η γιορτή της Γκιόσας" κ.ά τις οποίες και χρηματοδοτούν !

Άστους λοιπόν στον κόσμο τους στα "drinks και τα giositos" τους γιατί όλα αυτά που λες είναι πολύ πιο εύκολο να καταλάβουν κα να εμπεδώσουν παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου παρά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Αλέκου και ό ίδιος φυσικά.

 

 

Κατηγορία: 

Comments

Λακη μου 1.Λειτουργεις πάντα με την αρχή «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» και εκτίθεσαι.Ξεχνάς τι έχεις γράψει εσυ ο ίδιος για τον Γκεζερλή.Να σου θυμίσω εγώ?Διαβασε προηγούμενες αναρτήσεις σου. 2.Η σύνταξη και η ορθογραφία του κειμένου μόνο "επιτυχημένο επιστήμονα" δεν δείχνει.Οπως ισχυρίζεσαι στο δικό σου σχόλιο. 3.Στην Κόρινθο κάποιοι κάνουν τους σκοτωμένους ΑΛΛΑ "στις πολεοδομίες" συνεργάζονται μια χαρά.Το ίδιο γίνεται και στα αυτοδιοικητικά Αυτά απο εναν αναγνώστη σου, ο οποίος μετά απο αυτό το κείμενο σου,σταματάει να σε διαβάζει γιατι καταλαβαίνει πως "η μπέσα" στην Κορινθο χρησιμοποιείται κατα το δοκούν.

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.