March 01, 2017

‘Άγιε Κορίνθου επειδή το ποίμνιό σου πρέπει να γνωρίζει και να γνωρίζει την αλήθεια και όχι το «παραμύθι»
Όπως διαβάσαμε στην «φωνή της Μητροπόλεως» (διάφορα τοπικά ΜΜΕ) , την περασμένη Κυριακή της Τυρινής τελέσατε τον «ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ»
Μεταφέρουμε ακριβώς τι έγραφαν:
 «Γίνεται γνωστό ότι το εσπέρας της Κυριακής της Τυρινής και ώρα 18:30’, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος θα τελέσει τον Α’ Κατανυκτικό Εσπερινό, τον γνωστό από την Εκκλησιαστική ορολογία ως «ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ», κατά τον οποίο λαμβάνει χώρα η τελετή της αλληλοσυγχώρησης, προκειμένου να εισέλθουμε, οι Χριστιανοί, στο στάδιο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής με καθαρή συνείδηση, ειρηνικοί και συμφιλιωμένοι με τους αδελφούς μας, αλλά και για να προετοιμασθούμε ψυχικά, και να αγωνισθούμε πνευματικά, ώστε να εορτάσουμε θεοφιλώς και θεαρέστως τα Άγια Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου μας.»
Άγιε Κορίνθου απλά και λαϊκά : Ποιόν δουλεύετε τώρα; Το ποίμνιό σας ή τον ίδιο σας τον εαυτό; Στις 27.2.2017 τελέσετε αυτοπροσώπως όπως λέτε τον «Εσπερινό της Συγγνώμης» ώστε να αλληλοσυγχωρεθούμε και με καθαρή συνείδηση, ειρηνικοί και συμφιλιωμένοι με τους αδελφούς μας να προετοιμαστούμε ψυχικά κ.λ.π    κ.λ.π
Και μετά από δύο ημέρες δηλαδή σήμερα 1.3.2017 είχατε εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο σας Πέτρο Θωμαΐδη (επίσης Μέγιστο Χριστιανό) να καταθέσει στο Εφετείο Ναυπλίου όλα τα δικαστικά έγγραφα για να διεκδικήσετε από τον άνθρωπο που διώκετε –ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ – δηλαδή τον διαχειριστή της ηλεκτρονικής εφημερίδας sfedona.gr Λάκη Γιαννιδάκη το ιλιγγιώδες ποσόν για την σημερινή εποχή, των 130.000 ευρώ, επειδή τόλμησε να αναδημοσιεύσει (δηλαδή ούτε καν δικό του κείμενο)ένα άρθρο που σας ασκούσε κριτική;
Και μάλιστα για να «αγιάσατε» την αχαρακτήριστη αυτή πράξη σας Άγιε Κορίνθου λέτε ότι τα λεφτά αυτά τα διεκδικείτε για να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή σας και να κάνετε διάφορες ελεημοσύνες!! Και στην υπόθεση αυτή είχατε μοναδικό μάρτυρα τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό , ξέρετε αυτόν που πήγατε παρέα για να προσευχηθείτε στο Βατοπέδι.
Άγιε Κορίνθου ποιόν πάτε να κοροϊδέψετε βάζοντας μπροστά σας ασπίδα «Χριστιανικές αξίες» με τις όποιες δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να «παίζετε» , όπως ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ .
Εκείνο το βράδυ -με όσα σας αποκαλύψαμε- θα έπρεπε να είχατε κρυφτεί από προσώπου Θεού και όχι να μπαίνετε σε Ιερό Ναό και να τελείτε ο ίδιος «βουτηγμένος» στο μίσος και την εμπάθεια , τον Εσπερινό της Συγγνώμης
Σ.Σ Αγαπητέ Πέτρο Θωμαΐδη διαβίβασε στον εντολέα σου Άγιο Κορίνθου Διονύσιο ότι σε λίγες μέρες θα εκφράσουμε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΤΑ) κάποιουςσοβαρούς προβληματισμούς μας  για περίεργες συμπτώσεις συσχετισμών και σχέσεων  Δικαστηρίων , Πολιτικής και Εκκλησιαστικής εξουσίας .Και για αυτούς τους σοβαρούς προβληματισμούς μας θα λάβει γνώση και ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου και ο Υπουργός Δικαιοσύνης .
Όλα στο φως έγκριτε Νομικέ και ιεροκήρυκα  της Μητρόπολης  Κορίνθου
Άντε και καλή Σαρακοστή!

Κατηγορία: 

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.