April 09, 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ  ΑΠΟ ΓΡΙ -ΓΡΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ..ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 

Ο ΚΟΛΠΟΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΨΑΡΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.
Η ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 90% ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.  ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΕΣ ΟΙ  ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΤΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΙ-ΓΡΙ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

KRISSAIOS

Οι γαλαξιδιωτες Όσοι ζούνε μόνιμα στο γαλαξειδι τι κάνανε όταν είδαν αυτήν την τεράστια οικολογική καταστροφή? Τα ιχθυαποθεματα τόνου μπακαλιάρου έχουν μειωθεί 90%.το θαλάσσιο οικοσύστημα οδεύει σε πλήρη αφανισμό. Απορώ τρέξανε να αγοράσουν για αυτήν την μια φορά που πούλαγαν τσάμπα τα ψάρια Γιατί αλλιως θα τους μένανε. Οι ταβέρνες τρέξανε για να μοσχοπουλησουν το Πάσχα 20Ευρώ το κιλό ενώ αγόρασαν μια 2-3ευρώ Επιβραβευοντας πρακτικά την αυτη την εγκληματική δραστηριότητα. ?τα γρι γρι και οι τρατες είναι έγκλημα να δραστηριοποιουνται σε αυτό το ευαίσθητο οικοσύστημα του Κορινθιακού. Θα τα αφήσουμε έτσι κι αυτό όπως με τον βιολογικό όπου έχει μολύνει την θάλασσα? Θα τα αφήσουμε μέχρι να μην υπάρχει ψάρι στην θάλασσα. Ταβέρνες επιχειρήσεις θέλουν και τουρισμό παναθεμα τους.Και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για τον επισκέπτη. Παιδιά ησυχία μην φωνάζετε μη μάθουν πως οι ακαθαρσίες πέφτουν στην θάλασσα. Μην φωνάζουμε μην τυχόν και στεναχωρηθουν οι εγκληματίες με τις τρατες και τα γρι γρι. Παραλάβαμε παράδεισο για να αφήσουνε Πίσω μας κόλαση. Άξιοι της μοίρας και της αδιαφορίας.

Μόλις πληροφορήθηκα πως πολλοί γαλαξιδιωτες βγάζανε φωτογραφίες και τρέχανε να πάρουν τσάμπα τα ψάρια αδιαφορώντας για την καταστροφή. Όταν τους πάει ο παρακτιος ψαράς φρέσκο τον σαργο και τους λέει δέκα ευρώ το κιλό τον βριζουνε πως είναι πολλά. Αυτός σέβεται την θάλασσα και χρησιμοποιεί μεθόδους αλιείας όπως οι προπαππουδες μας αφήνοντας μας έναν πλούσιο σε ψάρια βυθό. Απαράδεκτοι ούτε Καλημέρα στα ανθρωποειδή.
Επίσης μαθεύτηκε και πλάκωσαν Αλλά 5γρι γρι από Πάτρα και ψαρεύουν όλη την περιοχή στον φάρο της ψαρομυτας.πάει και το άλλο κοπάδι με τα πιο μεγάλα ψάρια. Δεν αφήσανε τίποτα με λίγα λόγια.
 

 

 

 (Από το blog του "Krissaios") - Ενημέρωση

 

Κατηγορία: 

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.