May 17, 2017

Αποκλειστικό

 

Συνέβη πριν από λίγη ώρα σε μονοκατοικία της οδού Κύπρου στην Κόρινθο όπου διαμένει μόνη της 80χρονη Κορίνθια ,με πρωταγωνιστές τρεις μικρούς-ές Ρομά .

Οι ανήλικοι ρομά με το πρόσχημα της ζητιανιάς μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της 80χρονης και άνοιξαν την πόρτα της Κουζίνας . Ζήτησαν λεφτά από την ηλικιωμένη αλλά τους είπε να φύγουν γιατί δεν έχει τίποτα να τους δώσει.

Τότε οι μικροί Ρομά (10-12 ετών όπως μας είπε ο γιός της γιαγιάς) της επιτέθηκαν χτυπώντας την και τραβώντας την από τα μαλλιά ζητώντας επίμονα λεφτά.

Η γιαγιά έβαλε τις; Φωνές καλόντας σε βοήθεια καιτα τα τρία πιτσιρείκια Ρομα της; άρπαξαν τον χρυσό σταυρό από το λαιμό και εξαφανίστηκαν.

Η γειτόνισσα που την άκουσε να φωνάζει βοήθεια ειδοποίησε τον γιό της που έχει κατάστημα κοντά στην περιοχή και αυτός με την σειρά του έσπευσε αμέσως στο πατρικό τους σπίτι και βρήκε την ηλικιωμένη μάννα του σε κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση.

Πιστεύουμε πως ήδη θα έχει ενημερωθεί η Αστυνομία της Κορίνθου, αλλά το πρόβλημα με τους ΡΟΜΑ μικρούς και μεγάλους τείνει να γίνει ανεξέλεγκτο στην Κόρινθο και την ευρύτερη περιοχή

ο καταυλισμός των ρομα στα Εξαμίλια έχει εξελιχθεί στον υπ αριθμ. ΕΝΑ κίνδυνο εγκληματικότητας και παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

Από διακίνηση χασίς έως και σκληρών ναρκωτικών , κλοπές  σπιτιών, καταστημάτων αυτοκινήτων, μηχανημάτων , γεωργικών εργαλείων και προϊόντων .

Και βέβαια η παραδοσιακή μέθοδος κλοπών έχει αντικατασταθεί ακόμα και από μικρούς ΡΟΜΑ , με την μέθοδο της σκληρής εγκληματικότητας

Κατηγορία: 

Comments

νομίζω οτι από την φωτογραφία που έχεις δημοσιεύσει (τη 2η) μπορεί ο καθένας να καταλάβει ποιά είναι τα πραγματικά θύματα σε αυτή την υπόθεση και σε κάθε παρόμοια. Άνθρωποι πεταμένοι σαν τα κτήνη στις λάσπες, χωρίς δουλειά (ποιός θα προσλάβει έναν "γύφτο" στη δουλειά του, ακόμα και αν είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όταν εσείς οι δημοσιογράφοι τα μόνα σχετικά που αναπαράγετε γι'αυτούς τους ανθρώπους είναι τέτοιες ειδήσεις;) και χωρίς μόρφωση, χωρις προοπτική στη ζωή, που αλλού θα στραφούν παρά στις κλοπές, στα ναρκωτικά και στην πορνεία; στην γειτονιά μου υπάρχουν δύο οικογένειες ρομά. μεροκαματιάρηδες και τα παιδιά τους πάνε σχολείο με τα δικά μου. ψωνίζουν απο μαγαζιά σε άλλες συνοικίες διότι όταν μπαινουν στο σουπερμάρκετ έχουν και απο έναν άνθρωπο να τους παρακολουθεί επειδικτικά, και ντρέπονται τα παιδιά τους μην τους δουν οι συμμαθητές τους. Αν σου έχουν κολλήσει από παιδί την ταμπέλα του κλέφτη, και να μην είσαι, θα γίνεις.metanollys

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.