January 03, 2017

Επειδή η συνάδελφος Χριστίνα Τσιωροτά του Ομίλου Ενημέρωσης Rap Media 

αντέδρασε και μάλιστα έντονα στο πρωτοσέλιδο άρθρο μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)   λέγοντας ότι ειρωνευόμαστε συναδέλφους και σε άλλο σχόλιο οτι «χρησιμοποιούμε» συναδέλφους , για να μην συζητάμε μέσα από το fb  έχω να ξεκαθαρίσω πέντε πράγματα μια δια παντός.

Και βέβαια δεν ειρωνεύτηκα  ποτέ κανένα συνάδελφο περί εντιμότητας απλά έβαλα σε εισαγωγικά όχι μόνο την λέξη εντιμότητα αλλά όλη την φράση που είπε ο Δεσπότης για να καταδείξω τι ακριβώς είπε.

Στο συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο αν και θα μπορούσα να πω πολλά δεν σχολίασα το παραμικρό παρά μόνο έβαλα ακριβώς τα λόγια του Δεσπότη περί καλών και έντιμων δημοσιογράφων στα τοπικά ΜΜΕ  .

Τόνισα στην κ.Τσιωροτά  ότι δεν αμφισβητώ την εντιμότητα κανενός από τους εικονιζόμενους συναδέλφους και λαϊκούς , αλλά διαφωνώ με τα κριτήρια του Δεσπότη ώστε να χαρακτηρίσει έντιμο και καλό δημοσιογράφο όποιον τον λιβανίζει , τον φωτογραφίζει , τον βιντεοσκοπεί και του φωνάζει μπράβο και ζήτω!

Αυτά ακριβώς είπα αγαπητή κ. Τσιορωτά και φτάσατε να μου πείτε ότι «χρησιμοποιώ» συναδέλφους!

Αγαπητή κ. Τσιωροτά προφανώς δεν σου αρέσει η κριτική στον Δεσπότη και είναι βέβαια απόλυτο δικαίωμα σου .Όσον αφορά όμως τους δημοσιογράφους είναι δημόσια πρόσωπα και βγαίνουν και στην δημοσιότητα και πρέπει να δέχονται και κριτική. Ειδεμή κάθονται σπίτι τους και ιδιωτεύουν.

Βαριά λέξη ότι «χρησιμοποιώ» συναδέλφους

Μάλλον εσείς χρησιμοποιείται εμένα για να εξυπηρετήσετε άλλα συμφέροντα.

Δεν θυμάμαι στις βρισιές και τις συκοφαντίες του Δεσπότη εναντίον μου μέσα από τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου -συναδέλφου σας στην rap media – να βγει ο κ. Νικολόπουλος και να του πει : "σας παρακαλώ δεν θέλω να βρίζετε και να συκοφαντείτε συνάδελφο ,όταν μάλιστα είναι απών και δεν μπορεί να απαντήσει στο όσα λέτε»

 Μούγκα ο κ.Νικολόπουλος αντίθετα κούναγε συνέχεια το κεφάλι του ,δείχνοντας ότι συμφωνεί με τα όσα λέει ο Δεσπότης. Ούτε εσύ αγαπητή κ.Τσιωροτά είπες ποτέ στο αφεντικό σου που έβγαινε κάθε βράδυ στο δελτίο σου στη τηλεόραση μόνο και μόνο για να ειρωνευετί , να βρίσει και να συκοφαντήσει εμένα και όσους δεν συμφωνούν με τον δήμαρχο Κορινθίων ,ότι «δεν σας επιτρέπω κ. Κάππο να βρίζετε και να συκοφαντείτε συνάδελφο όταν μάλιστα δεν είναι μπροστά και δεν μπορεί να απαντήσει!»

Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.
 
Δυό μόνο από τα πολλά παραδείγματα που μπορώ να σας αναφέρω για να σας δείξω ότι χρησιμοποιήσατε συνάδελφο σας για να δείξετε ότι προσφέρετε πολύτιμες υπηρεσίες σε αφεντικά των Media καθώς και στην Δημοτική και Εκκλησιαστική εξουσία

 Τέλος λοιπόν τα δάκρυα που θα βγείτε κιόλας από πάνω να μου πείτε ότι «χρησιμοποιώ» εγώ συναδέλφους. Αυτό κι αν είναι ντροπή!!

Συνεχίστε το "θεάρεστο" έργο στην Rap Media προς Δόξα και Τιμή του Σεπτού Ποιμενάρχη μας. Αυτό το καταλαβαίνουν ακόμα και  τα μικρά παιδιά .

Δικαίωμά σας να το κάνετε και δικαίωμά μου να ασκώ κριτική

Φέρτε σχολεία ,φέρτε συλλόγους , φέρτε ομάδες για να ξεφορτώνουν μπροστά στις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές την πραμάτεια ελεημοσύνης.

Και να τους ρωτάτε μπροστά στην κάμερα πόσο ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι είναι από το έργο του «Σεπτού Ποιμενάρχη μας»

 Θυμηθείτε μόνο εσείς και θυμίστε και στον ίδιο  ότι η αγάπη, η εκτίμηση , η αναγνώριση και ο σεβασμός  δεν επιβάλλονται αλλά κερδίζονται!

Κερδίζονται μέσα στην κοινωνία και όχι στα Μητροπολιτικά και άλλα Μέγαρα ,με τις αρετές μας , τον χαρακτήρα μας και γενικώς με τον Βίο και την Πολιτεία μας!

 

Λάκης Γιαννιδάκης

Κατηγορία: 

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.