March 30, 2017

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που εκ παραδρομής δεν δημοσιεύσαμε εδώ και αρκετές ημέρες επιστολή νεαρών συμπολιτών μας προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τις έμφυλες ταυτότητες.

Δημοσιεύουμε σήμερα την επιστολή αυτή -άλλωστε διατηρεί την επικαιρότητά της-και ζητούμε από τα παιδιά αυτά την κατανόησή τους για το τεχνικό θέμα που προέκυψε και τους διαβεβαιώνουμε όπως και όλους τους αναγνώστες μας ότι η φωνή όλων είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και με τον ανάλογο σεβασμό στην άποψή της!

Λ.Γ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

  Με ιδιαίτερη οδύνη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το περιεχόμενο της εγκυκλίου σας με θέμα: «Υλοποίηση στο Γυμνάσιο Θεματικής Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού – Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων κατά το Σχολικό Έτος 2016- 2017».

  Λαμβάνοντας, λοιπόν, θάρρος και ζητώντας την επιείκεια σας, θα επιθυμούσαμε να σας εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας και την έντονη δυσαρέσκεια μας για την παραπάνω εγκύκλιο σας.

Φυσικά, δεν διαφωνούμε και με τους τρεις άξονες αυτού του προγράμματος, αλλά μόνο με τον τελευταίο και συγκεκριμένα αυτόν, που αφορά τις έμφυλες ταυτότητες. 

  Ως προς τους δύο άλλους άξονες θα επιθυμούσαμε να σας συγχαρούμε και να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την μέριμνα σας για την νεολαία. Σχετικά, όμως, με τις «έμφυλες ταυτότητες» θα θέλαμε εξίσου να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια!

  Κε Υπουργέ, λίγες σκέψεις μόνο θα σας εκφράσουμε, μη θέλοντας να σας κουράσουμε, αλλά και αφού άλλοι έχουν αναφερθεί αναλυτικά και εμπεριστατωμένα σε αυτό το θέμα.

  Δεν σκεφθήκατε, ότι προσβάλλετε τα ήθη και τις αξίες μας, τις αρχές του ελληνικού έθνους; Σε μια χώρα Ορθόδοξη πώς αντιστρατεύεστε τους θείους Νόμους; Με τι συνείδηση προωθήσατε αυτό το αναίσχυντο και πράγματι προκλητικό πρόγραμμα; Ρωτήσατε και λάβατε την έγκριση των γονέων και της νεολαίας του τόπου τούτου;Σε τι θα ωφεληθούν τα παιδιά από αυτό το πρόγραμμα;                                                                                                                                           ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ;

  Η μόρφωση και η εκπαίδευση δυστυχώς σήμερα έρχονται σε σύγκρουση με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των διδασκομένων και των γονέων τους, ενώ γνωρίζετε καλά, πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο από το Ν.Δ. 53/1974 – ΦΕΚ 256/Α’ που κύρωσε την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για το Δικαίωμα του Ανθρώπου και σύμφωνα με το άρθρο 2 του προσθέτου Πρωτοκόλλου αυτής «Δικαίωμα στην εκπαίδευση».

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, ανακαλέστε αυτή την εγκύκλιο σας. Λυπηθείτε τα παιδιά του Γυμνασίου, στα οποία θα προκληθούν σωρεία ψυχολογικών προβλημάτων και αιτία θα είστε εσείς. Έλθετε «εις εαυτόν» και λυπηθείτε τόσο τον εαυτό σας, όσο και το μέλλον της πατρίδας μας!

  Αυτά σας τα γράψαμε με πολύ πόνο και αγάπη τόσο προς την Εξοχότητα σας, όσο και για την νεολαία, που ελπίζουμε άθελα σας, θέλετε να την δηλητηριάσετε με τον σοδομισμό. Θα αναμένουμε απάντηση σας, ως απόδειξη, ότι διαβάσατε αυτή την επιστολή.

 

                                                   Με εκτίμηση                                                                                            

Ελευθέριος Κρητικός Φοιτητής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ& Κατηχητής Ι. Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Λεχαίου

Χρήστος Σελλής Φοιτητής ΘεολογικήςΣχολής ΕΚΠΑ

Αργυρώ Δερμεντζόγλου μαθήτρια Γυμνασίου Λεχαίου

 Γαρυφαλλιά Δημοπούλου μαθήτρια Γυμνασίου Λεχαίου

 Παναγιώτα Τσοπανάκη μαθήτρια Γυμνασίου Αριστοτελείου                    .                                                       Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου

Ευτυχία Κουμούτσου μαθήτρια Λυκείου Λεχαίου

                                                          Χρήστος Κουμούτσος μαθητής Λυκείου Λεχαίου

Κατηγορία: 

Comments

εντάξει. ευτυχώς η κοινωνία είναι μικρή και ξέρει ποιός είναι τί και κάτω από ποιανών την καθοδήγηση γράφουν κάποιοι κάποια πράγματα. απλά για να μην εκθέτω καταστάσεις να πω οτι αν υπάρχει θεός, αυτούς που εκμεταλλεύονται την ανάγκη του αλλουνού και τον χρησσιμοποιούν για να κάνουν δουλειά τους, τους έχει κρατημένη μια πολύ ζεστή καρέκλα στον άλλο κόσμο. Τσουρουφλιστή.
εκτός από το τι είναι ο σοδομισμός, ο κατηχητής και πρωθυπογράφων , στα παιδιά του γυμνασίου που υπέγραψαν την επιστολή, στο μάθημα του κατηχητικού τους εξήγησε και το πως γίνεται; μήπως τους έβαλε να δούνε και κανένα footage από τις κάμερες που έχει βάλει ο εφημέριοςστην εκκλησία και που κοιτάνε τη Ράχη (χώρος ερωτικής συνεύρεσης νεαρών ζευγαριών) και οι οποίες αναμεταδίδουν live streaming στο κινητό του; επίσης, αν ρωτήσουμε την αργυρούλα, την παναγιωτούλα, την γαρυφαλλίτσα και την ευτυχίτσα που είναι μαθήτριες γυμνασίου τι είναι ο σιωνισμός και τι σχέση έχει με τις έμφυλες ταυτότητες είμαι σίγουρος οτι ξέρουν να απαντήσουν ε; σαν δεν ντρεπόσαστε εκειπέρα στον Αγιο Κωνσταντίνο....
ΕΚΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΥΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ http://noys.gr/EKFYLES_TAYTOTHTES.mp3 https://drive.google.com/file/d/0B3fIapnXScaPc05RN1JQeW8yQjQ/view?usp=sharing

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.