December 20, 2016

Προς  τον  αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τους Ταξίαρχους Αδαμάντιο Μητρόπουλο, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου και Βαγγέλη Φωτόπουλο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας

Μόλις χθες επισκεφθήκατε τον Δήμαρχο Κορινθίων επιστήθιο φίλο του Μητροπολίτη Κορινθίας (που επισκεφτήκατε  επίσης) και ο οποίος με περισσή υποκρισία σας δήλωσε  ότι έχει την τύχη και την χαρά να σας υποδέχεται και ότι έχει πάντα καλές σχέσεις με την Αστυνομία!!

Σας δήλωσε  μεταξύ άλλων στην προσφώνησή του ψευδώς και υποκριτικά (και θα σας εξηγήσω στη συνέχεια το «γιατί» ότι  …. «Είχα την τύχη και την χαρά να υποδεχτώ εδώ  τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ  μια πρωτοβουλία πρωτόγνωρη για μένα έχει μια άλλη φιλοσοφία και θέλω να επικρατεί αυτή στην αστυνομία , εμείς εδώ πάντα έχουμε καλές σχέσεις με την αστυνομική διεύθυνση ,βέβαια υπάρχουν προβλήματα αλλά πάντα έχουμε καλές σχέσεις και περνάμε τα όποια προβλήματα εξάλλου θεωρώ ότι και με την δική του βοήθεια (του αρχηγού) στην αστυνομική διεύθυνση για να ξεπεράσουμε τα λίγα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή..»

Μέγιστο ψέμα και μέγιστη υποκρισία και Φαρισαϊσμός στρατηγέ μου και αγαπητοί ταξίαρχοι. . Μάλιστα ο κ. Φωτόπουλος  γνωρίζει το γιατί από πρώτο χέρι και δεν γνωρίζουμε αν σας ενημέρωσε για τον δήμαρχό μας.

Αποκαλυπτικά βίντεο με το ξύλο Κούγια με αστυνομικό στο γήπεδο της Κορίνθου

Θαυμάστε Αρχηγέ τις άριστες σχέσεις του δημάρχου της Κορίνθου με την τοπική Αστυνομία
 

Επί διεύθυνσης ταξίαρχου Ανδρέα Τσαουρδά , ο συνήθης εριστικός και πρωταγωνιστής επεισοδίων δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός ενεπλάκη μαζί με τον φίλο του Αλέξη Κούγια σε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας  με αποτέλεσμα να οδηγήσουν αυτόν και τον φίλο του στο Αστυνομικό τμήμα.

Μετά από 2-3 μέρες ο δήμαρχος Κορινθίων έκανε δηλώσεις για τα επεισόδια εκείνης της ημέρας και ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε ως υπεύθυνο ένα άριστο αξιωματικό που έχετε στην Κορινθία γιατί σύμφωνα με τον Δήμαρχο έπρεπε να κάνει που δεν άκουσε ότι τον αποκάλεσε ο Κούγιας «μαλάκα» και να μην κινηθεί να τον συλλάβει.!!

Στην διάρκεια των δηλώσεων του αυτών ο υποκριτής δήμαρχος Κορινθίων που χθες  σαν τόνισε ότι έχει πάντα καλές σχέσεις με την τοπική αστυνομική διεύθυνση, εξαπόλυσε σκληρές κατηγορίες και λοιδόρησε σε ύψιστο βαθμό την τοπική αστυνομία και ιδίως τους αξιωματικούς της.

19122016arxigos016

Διαβάστε προσεκτικά αγαπητέ αρχηγέ τι είχε δηλώσει τότε σε ακριβή απομαγνητοφώνηση:

«……Τα ακούτε κύριε αστυνομικέ διευθυντά γιατί μετά θα ζητήσω ερμηνεία …..Κύριε αστυνομικέ διευθυντά τι κάνατε μέχρι σήμερα ;

Τι κάνατε μέχρι σήμερα ; Έχετε διενεργήσει έστω και μια ΕΔΕ το τι έγινε στο γήπεδο; Κρύβεστε. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρατε στο δήμαρχο. Ούτε τηλέφωνο δεν τον έχετε πάρει. Βέβαια δεν περιμένω σαν δήμαρχος και θα βγάλω το παράπονό μου. Δεν περιμένω μια καλύτερη συμπεριφορά από αυτήν την Αστυνομική Διεύθυνση. Γι αυτό και τους τελευταίους δύο αστυνομικούς διευθυντές έχω αρνηθεί να τους δεχτώ στο γραφείο μου. Κάποτε κύριοι μου κάψαν το σπίτι. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήρανε, ένας απλός αστυνομικός ,ένας αστυνομικός διευθυντής. Ούτε τηλέφωνο δεν με πήρανε .Εμένα θέλανε να μου κάψουν το σπίτι και πιθανώς να ήμουν νεκρός εκείνο το βράδυ. Αυτή είναι η αστυνομία !Πρέπει κάποια στιγμή να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους σε αυτή την πόλη. Γιατί ενώ αυτή την στιγμή η εγκληματικότητα χτυπάει ύψη κατ εξαίρεση πιο πάνω από τον μέσο όρο εδώ στην Κόρινθο, υπάρχει αυτή η αστυνομία ……..»

Το ακούσατε Στρατηγέ μου «Αυτή είναι η αστυνομία» κατά τον δήμαρχο Κορινθίων και γιαυτό αρνηθηκε να δεχτεί στο γραφείο του τους δύο τελευταίους αστυνομικούς διευθυντές.!!

Και δεν πάει πολύς καιρός ...στις 4.6.2015 τα έλεγε αυτά!

Πριν λίγες μέρες ήρθε πάλι σε κόντρα με την τοπική αστυνομία γιατί ένας ευσυνείδητος τροχονόμος έγραψε το αμάξι της ΔΕΥΑΚ (jeep patriot 3000 κυβικά, χωρίς υπηρεσιακά διακριτικά) που είχε παρκάρει παράνομα ,ζητώντας από τον Διοικητή της τροχαίας να γράψει όλα τα αμάξια της αστυνομίας(!!) που είναι δήθεν παράνομα παρκαρισμένα

Η "καλή αστυνομία" σταματάει στον  αποστρατευθέντα πρώην Διευθυντή της Α.Δ Κορινθίας και φίλο του δημάρχου Κορινθίων  Λεωνίδα Κολάιτη .

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από τα επεισόδια στο γήπεδο της Κορίνθου με πρωταγωνιστές Κούγια-Πνευματικό και δείχνει τον τελευταίο να πιάνει λαβή από τον λαιμό αστυνομικό της Διεύθυνσης . Και ξέρετε πως δικαιολογήθηκε μετά; Ότι γλίστρησε και για να μην πέσει πιάστηκε απ ότι βρήκε μπροστά του! Δηλαδή τον λαιμό του αστυνομικού!!!

Αυτόν τον «χαρακτήρα» επισκεφθήκατε στρατηγέ μου και αυτά τα υποκριτικά λόγια σας είπε με τα οποία βέβαια γελούν ακόμα και οι πέτρες στην Κόρινθο!

Δείτε και το σχετικό βίντεο για να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία.

 

Κατηγορία: 

Youtube: 

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.