May 17, 2017

Ήταν Μάιος του 2012 όταν πέρασα την είσοδο της βουλής για πρώτη φορά μαζί με άλλους 20 βουλευτές της Χ.Α, όλοι μαζί συντεταγμένα, όχι για κανένα σοβαρό λόγο, απλά για να μην ''χαθούμε'' μέσα στο τεράστιο κτήριο ....!!!!!

Τα σχόλια για αυτή μας την εικόνα ήταν ποικίλα κα σε πολλές περιπτώσεις έως και χλευαστικά, ήταν το πρώτο μήνυμα που πήρα,-εκεί μέσα δεν θα είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα, ξέραμε όμως ότι δεν είμαστε μόνοι μας και το φορτίο που κουβαλούσαμε τεράστιο [!!!!] γεμάτο ελπίδες και όνειρα ενός ολόκληρου Λαού....Πολλές οι προκλήσεις, αλλά με πειθαρχία και υπομονή είπαμε θα τα καταφέρουμε..!!!! Ορκιστήκαμε και προκηρύχθηκαν εκ νέου εκλογές, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για εμάς, πτώση των ποσοστών και περιθωριοποίηση της Χ.Α, μας είχαν στριμώξει για τα καλά ,και τότε σαν -από μηχανής θεός- το χέρι του Ηλία και το γνωστό σε όλους επεισόδιο με αποτέλεσμα να κρατήσουμε τα ποσοστά μας και να ξαναμπούμε στην βουλή με νέες αξιώσεις πλέον.

Το ομολογούν αρκετοί πολιτικοί αναλυτές και το γνωρίζουμε όλοι μας εάν δεν ήταν το χέρι του Ηλία τα ποσοστά μας θα είχαν περιοριστεί κατά πολύ, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουμε τότε ήταν να ευχαριστήσουμε τον εμπνευστή του στησίματος αυτού αλλά και τους πρωταγωνιστές.

apisteuto-athwwthike-gia-to-xastouki-o-kasidiaris

 

Από τότε πέρασαν 5 ολόκληρα χρόνια έγιναν πολλά και περάσαμε ακόμα περισσότερα που για συντομία χρόνου δεν θα αναφερθώ, λίγο πολύ τα γνωρίζουμε όλοι, και πολύ περισσότερο οι δικοί μας άνθρωποι, φίλοι και συγγενείς.

 Το χθεσινό συμβάν στην βουλή έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνο του Αντ1 με διαφορετικούς πρωταγωνιστές μα ο συνήθης ύποπτος παραμένει ο ίδιος- και αναρωτιέμαι ποιος κέρδισε και ποιος έχασε απ΄ολο αυτό...?

 α] Σίγουρα ο ένας χαμένος είναι ο πολιτικός κόσμος του τόπου αφού σε μια απέλπιδα προσπάθεια του να θυματοποιηθεί έγινε ξανά θύτης, είναι διάχυτο πλέον στην κοινωνία ότι τα φτηνά και μικρά κόλπα του όποιου συστήματος δεν πιάνουν και ο απλός λαός δεν τσιμπάει ....

β] Δεύτερος μεγάλος χαμένος είναι ο ίδιος ο λαός αφού του στέρησαν την ευκαιρία της 'πατριωτικής' ενημέρωσης και έτσι η κυβέρνηση συρισανελ θα περάσει το 4 μνημόνιο χωρίς να ανοίξει μύτη, ίσως το πιο άνετο μνημόνιο για την κυβέρνηση.....

γ] Τρίτος χαμένος είναι η ίδια η Χ.Α, η ηγεσία της πρέπει να καταλάβει ότι το 12 και 13 πέρασε και αυτές οι πρακτικές δεν προσφέρουν τίποτα στην πατρίδα. Όσο συνεχίζουν πάνω στην ίδια ρότα και στο ενδεχόμενο μιας πιθανής δημιουργίας ενός νέου σοβαρού καθαρού και υγιούς πατριωτικού φορέα τότε σίγουρα θα έχει πρόβλημα...

 δ] Μα.......υπάρχει και ένας μεγαλύτερος χαμένος ,είναι η ίδια η Πατρίδα, αφού η χθεσινή εικόνα όχι μόνο έπαιζε σε όλα τα δελτία ειδήσεων του κόσμου αλλά και σ αυτά τον Σκοπίων της Αλβανίας και βέβαια της Τουρκίας, καταλαβαίνεται ότι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης για αυτά που ειπώθηκαν και για το πως το αντιλαμβάνονται και το πως το παρουσιάζουν το χθεσινό σόου οι ''φίλοι΄΄μας και γείτονες. Εν κατακλείδι όλοι χαμένοι από το χθεσινό σόου στην βουλή μα πιο πολύ από όλους μας οι μεγαλύτεροι χαμένοι είναι τα παιδιά μας και το μέλλον αυτού του τόπου .....

 

ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ

Κατηγορία: 

Comments

ΗΤΑΝ ΜΑ'Ι'ΟΣ ΤΟΥ 2017 ( ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΣΥ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΙΟΎ ) ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΩΣΤΆΚΗ ΜΟΥ , ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΗΛΊΑ ( ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΌ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΎ ) ΘΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΌ ΝΑΡΘΗΚΑ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟ ΣΚΉΝΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΒΗΣΑΡΙΩΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΛΌ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΆΕΙ ΑΛΛΆ ΔΑΓΚΏΝΕΙ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ? ΜΠΟΡΕΙ Ο ε] ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΣ ΤΟ 3.000 ΚΆΠΟΤΕ . ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΊ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . ΎΣΤΕΡΟ ΓΡΆΜΜΑ . ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΜΆΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΌΣΜΟ ΡΙΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΎΣ ΣΑΣ .
Τι έγινε, ξαναγίνατε κολλητοί οι του "εθνικιστικού χώρου"; εσύ δεν είσαι που είχες αποκυρήξει τη βία και μετα δακρύων έλεγες οτι ο ανδρέας παπανδρέου σε έκανε εθνικιστή, και οτι δεν είσαι φασίστας; και τώρα πρώτο πληθυντικό πρόσωπο; τα ποσοστά ΜΑΣ; οι δικοί ΜΑΣ άνθρωποι; επαναπροσέγγιση μυρίζομαι. Όσο για το αβαβά σόου με τον Δένδια (που κράταγε στο συρτάρι του τις υποθέσεις σας και τις παρέδωσε στον εισαγγελέα μόνο όταν φοβήθηκε οτι θα καει η Ελλάδα όλη με τον φόνο του Φύσσα και θα γίνει 2ος Δεκέμβρης 2008, ή που έγραφε ο Guardian για την κάλυψη της Χ.Α. από τους ανθρώπους της στα σώματα ασφαλείας και απειλούσε με μηνύσεις τους δημοσιογράφους, που τελικά ποτέ δεν έκανε), δεν τσιμπάμε. Είναι για κατανάλωση των ψηφοφόρων σας, που οταν τους λέγατε ψηφίστε μας για να δείρουμε τους πολιτικούς μέσα στη βουλή (και εννούσατε ψηφίστε μας για να μαχαιρώνουμε ταλαίπωρους πακιστανούς) σας πίστευαν. Αμφιβάλλω οτι θα ξανατσιμπήσουν, όσο ηλίθιοι και να είναι, δεν είναι και τόσο κορόιδα. Πλέον στην πολιτική δεξαμενή σας είναι μόνο οι αληθινά ναζιστές, και αυτοί είναι ευτυχώς λίγοι.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΩΛΟΙ ΤΩΝ ΒΟ'Ι'ΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΈΣ ΤΗΣ ΘΕΌ - Ω - ΡΙΑΣ ΤΗΣ Α - ΣΧΕΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ . ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΛΟΙΠΌΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΆΠΟΙΑ ΜΈΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΌ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ ΣΕΞ , ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΡΟ - ΕΊΔΗ ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΌ ΕΚ - ΦΥΛΙΣΜΟ . ΑΦΟΎ ΚΩΛΟΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΚΆΝΑ 2 - 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΊΑ ΤΟΥ Ε - ΡΩΤΑ ΕΝΑ ΠΡΩ'Ι'ΝΟ ΤΟΥ ΜΆΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΌΤΙ ΣΑΝ ΣΥΝΏΝΥΜΑ ΤΗΣ ΊΔΙΟ - ΦΥΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝ - ΕΞΥΠΝΆΔΑΣ ΜΕ ΔΕΊΚΤΗ 984,50 ΤΟΥ EURO + 56 ÷ 4 % = 653 ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΓΚΆΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΔΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ! ! ! ΖΗΤΩ . ΑΛΛΑ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΞΈΝΟ - ΔΟΧΕΊΟ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΊΑ , ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΈΦΕΡΕ ΠΊΣΩ - ΚΑΠΟΥΛΑ Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΆΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ ( ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ) . ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΩΛΟΙ ΤΩΝ ΒΟ'Ι'ΔΩΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΝΑΝ ΤΟ ΠΙΚΡΌ ΠΟΤΉΡΙ ΣΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΔΩΝ , ΚΟΙΤΆΧΤΗΚΑΝ ΚΑΤΆΜΑΤΑ , ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΛΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΗ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΣΑΝ ΜΟΝΟΡΟΎΦΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΠΑΤΟ . ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΠΛΑΝΙΩΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΧΑΖΙ ΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΜΆΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ ΕΛΈΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΡΟΥΝ ΑΙΓΎΠΤΙΟΥΣ ΧΑΡΜΑΝΙΑ . ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΏΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΎΝ ΠΑΡΑΝΟΜΣ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΣΤΟ ΚΆΜΠΟ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΣΤΑΝ . ΠΟΙΑΝΟΎ ΕΊΝΑΙ ΒΡΕ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ? ΤΩΝ ΝΑΖΊ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΝΆΖΙΑ .

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.