June 06, 2017

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νεμέας, Κώστα Καλαντζή.

 Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ζημιές που έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο της περιοχής του από έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και τις ανάγκες που έχουν προκύψει στον ευαίσθητο τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων. Ενημερώνοντας για τον σχεδιασμό του δήμου, ζήτησε την οικονομική συνδρομή του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου αυτό είναι δυνατόν.

June 04, 2017

ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 30 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
 
Την ΑΠΟΦΑΣΗ του υπουργού Εσωτερικών με την κατανομή 1339 θέσεων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων όλης της χώρας δημοσιεύει η aftodioikisi.gr. Πρόκειτα για θέσεις οκτάμηνης απασχόλσης οι οποίες θα καλυφθούν με προκηρύξεις των ίδιων των δήμων με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.

June 03, 2017

Επανερχόμαστε σε χθεσινή ανάρτηση όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Γράφτηκε ένα ενδιαφέρον άρθρο σε ότι αφορά τον αντιδήμαρχο στο δήμο Σικυωνίων και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά! Ποια θα είναι η απάντηση του αντιδημάρχου ή του δημάρχου για το παρακάτω σοβαρό θέμα που αναφέρεται; Μία ξεκάθαρη απάντηση για το τι σχέση έχει ή είχε ο αντιδήμαρχος με τον δημοτικό εργολάβο! Για να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα και οι Σικυώνιοι!

June 02, 2017

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη ορίστηκαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, οι Συντονιστές Έργων και Αποτελεσματικότητας και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 Οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, οι αρμοδιότητες των οποίων θα προσδιοριστούν με νεότερη απόφαση του Περιφερειάρχη μετά τη δημοσίευση του ορισμού τους στο ΦΕΚ, έχουν ως εξής:

June 01, 2017

Στην Γερμανία σε Διεθνή Έκθεση, στο ΜΟΝΑΧΟ, με θέμα: τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος βρίσκεται αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου με επικεφαλής τον Πρόεδρό της και Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

May 28, 2017

Επειδή ο διαχειριστής της ιστοσελίδας έσβησε το σχόλιο μου κοινοποιώ τη δημοσίευση του τονίζοντας ότι:
1. Ο διαχειριστής ανήκει στο περιβάλλον υποστηρικτών του δημαρχείου Κορίνθου και φημίζεται για τον υπερβάλλοντα ζήλο με τον οποίο τον υπερασπίζεται (δικαίωμα του φυσικά) πάντα μονόπλευρα.

May 26, 2017

Ερώτημα 1ο: Το κόστος τελικά ποιό είναι; 467.000,00€ όπως αναφέρει ο κ.Δήμαρχος στην ανακοίνωση του ή 211.681,53 € (πλέον ΦΠΑ 23%), δηλαδή σύνολο 260368,28 €;

ΣΟΚ !!!!           ΚΑΙ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ, ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ....

ΣΟΚ !!!! ΚΑΙ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ, ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ….

May 24, 2017

Γράφει ο Βασίλης Μπαλάφας
Αυτές τις μέρες θα ακούσατε πολλές φιοριτούρες από επίσημα χείλη στο Δήμο Κορινθίων για τον τουρισμό. Κάτι τρίχες περί "drinks" στο λιμάνι κατόπιν ενεργειών βέβαια συγκεκριμένων, κάτι εκθέσεις με κεφτεδάκια (οι οποίες έχουν και λεφτάκια πίσω αλλά ποιος ασχολείται με αυτές τις αναθεσούλες ή τις συμβασούλες ε ; ), και κάτι ασυναρτησίες επιπέδου δαπέδου.
Από ουσία ΜΗΔΕΝ. ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
Καμία προετοιμασία, καμία πρόνοια και το τραίνο έφυγε, πιάσαμε Ιούνιο. Το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι κάνουν και ζημιά.

Pages