May 26, 2017

Ερώτημα 1ο: Το κόστος τελικά ποιό είναι; 467.000,00€ όπως αναφέρει ο κ.Δήμαρχος στην ανακοίνωση του ή 211.681,53 € (πλέον ΦΠΑ 23%), δηλαδή σύνολο 260368,28 €;

ΣΟΚ !!!!           ΚΑΙ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ, ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ....

ΣΟΚ !!!! ΚΑΙ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ, ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ….

May 24, 2017

Γράφει ο Βασίλης Μπαλάφας
Αυτές τις μέρες θα ακούσατε πολλές φιοριτούρες από επίσημα χείλη στο Δήμο Κορινθίων για τον τουρισμό. Κάτι τρίχες περί "drinks" στο λιμάνι κατόπιν ενεργειών βέβαια συγκεκριμένων, κάτι εκθέσεις με κεφτεδάκια (οι οποίες έχουν και λεφτάκια πίσω αλλά ποιος ασχολείται με αυτές τις αναθεσούλες ή τις συμβασούλες ε ; ), και κάτι ασυναρτησίες επιπέδου δαπέδου.
Από ουσία ΜΗΔΕΝ. ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
Καμία προετοιμασία, καμία πρόνοια και το τραίνο έφυγε, πιάσαμε Ιούνιο. Το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι κάνουν και ζημιά.

May 18, 2017

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, κατά την έξοδό του από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
Έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, απευθύνθηκα σήμερα στην Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου,  πρώτα ως πολίτης και ύστερα ως αιρετός δημόσιος λειτουργός, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχομαι ενοχλήσεις και απειλές θρασύδειλων εμπλεκομένων πιθανών σε σαθρά συστήματα που επιδιώκουν τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

May 18, 2017

Από την Δημοτική παράταξη «Κόρινθος 2014-2019» επικεφαλής της οποίας είναι ο Τιμολέων Πιέτρης ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το Σάββατο 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε

εθελοντική δενδροφύτευση από την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Κόρινθος 2014-2019» στην είσοδο της πόλης της Κορίνθου (περιοχή Προαστιακού).

May 18, 2017

 Τα ∆ελτία Τύπου του Κου Πνευματικού δεν έχουν τελειωμό….. Σε αυτήν την πόλη και στον ∆ήμο Κορινθίων γενικότερα επικρατεί εδώ και πολύ καιρό μια κατάσταση που όμοια της δύσκολα συναντάει κανείς σε άλλη περιοχή της χώρας. 

May 12, 2017

Β. Νανόπουλος : Προκαλείτε τη νοημοσύνη των Κορινθίων κ Πνευματικέ και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα, διότι αποκαλύπτεστε.

Σε απάντηση πρόσφατων δηλώσεων του κ Πνευματικού που δημοσιεύθηκαν σε τοπικά ΜΜΕ, και τα οποία αφορούν στην προμήθεια και τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Σοφικού και στη θέση της Συμμαχίας Πολιτών επ’ αυτού, σημειώνω τα εξής:

May 06, 2017

Του Δημήτρη Καραπατά*

Στην εποχή των ισχνών απόψεων και των ισχνών ηθικών αξιών, σαν τις αγελάδες του Φαραώ, υπάρχει ένας δήμαρχος που δεν κατασκευάζει μύθους για να τους πουλάει στους πολίτες ως έργα! Αλλά αντίθετα, κατασκευάζει έργα, τα οποία είναι μυθικά για την πόλη του και τους επισκέπτες της, καθιστώντας εαυτόν παράδειγμα προς μίμηση για άλλους δημάρχους! Ο λόγος φυσικά για τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο!

May 04, 2017

Σε μια σημαντική καταγγελία πρόεβη ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών στα πλαίσια της Συνέντευξης τύπου του για μια ευκαιρία που έχασε ο Δήμος να προσλάβει με 8μηνα επιδοτούμενα προσωπικό υψιλής κατάρτισης για το περιβάλλον και τα απορρίματα κάτι που έγινε σε άλλες περιοχές.
Ετσι και δουλειά θα έβρισκαν συμπολίτες και θα απολαμβάναμε καλύτερες υπηρεσίες.
 
ΠΗΓΗ:EKORINTHOS

Pages