April 07, 2017
March 24, 2017

Η  πολύπρακτη  υπόθεση της  διαχείρισης  των  Στερεών Αποβλήτων της  Πελοποννήσου  συνεχίζεται  με  επιτυχία  για  6η  συνεχή  χρονιά.  Ανελλιπώς και  αδιαλείπτως ! Με  τα  ίδια    χαρακτηριστικά, τους  ίδιους  πρωταγωνιστές,  τους  ίδιους  κομπάρσους.  Σαν  να  μην  πέρασε  μια  μέρα!  Όλος  ο  θίασος  επί  σκηνής! 
Σε  ένα  θέατρο  που  τίποτα  δεν  μοιάζει  με  αυθεντικό, η  κοινή  γνώμη  παρακολουθεί   τα  διαδραματιζόμενα  και  τον  άνευ  ορίων  παραλογισμό!

March 17, 2017

Η κατανομή των εισακτέων στα πανεπιστήμια που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας για το 2017 βασίζεται, λέει, στις αναπτυξιακές κατευθύνσεις της χώρας. Και έτσι βλέπουμε ότι θα μειωθούν οι γιατροί και θα αυξηθούν οι θεολόγοι...λλαδ

March 15, 2017

ΟΤΑΝ οι περισσότεροι βουτηγμένη στη χλιδή και την καλοπέρα-
ση διάγουν βίο σύμφωνα με τον άφρονα πλούσιον του Ευαγγελίου
ενδυόμενοι λαμπρώς, άδοντες, ψάλλοντες και κατασκανδαλίζοντες
το λαό μας.
ΟΤΑΝ, μερικοί απ’ αυτούς, έχουν ξεφύγει απ’ την αποστολή τους,
και ασχολούνται με διάφορες εμποροοικονομικές επιχειρήσεις,
δικαστικούς αγώνες και ασίγαστους διωγμούς προς εξόντωση ανε-
πιθύμητων Ηγουμένων, Ιερομονάχων, Μοναχών, Ιερέων και λαϊκών.

March 09, 2017

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Οι βάρβαροι είναι ντόπιοι και εντός των τειχών»
Η Παιδεία είναι το μόνο αντίδοτο στην κρίση και ξεκινά από το σπίτι, σημείωσε κατά την ομιλία της στο Παγκόσμιο Φόρουμ των Δελφών, η κυρία Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού και Πολιτιστικού Κέντρου των Δελφών.
Η κυρία Αρβελέρ σημείωσε ότι το να μείνουμε αενάως νέοι είναι η μόνη λύση, επειδή μόνο «οι νέοι κάνουν δυνατά τα επιθυμητά και τα αδύνατα δυνατά, επειδή ποτέ δεν ήξεραν ότι είναι αδύνατα».

February 23, 2017

Οπως υποσχέθηκα Λάκη,ξεκινώ μια σειρά επιστολών για να τις βάλεις αναρτήσεις(εαν επιθυμείς) για να πούμε δυο πράγματα για αυτή την πόλη.

Η πρώτη μου ανάρτηση θίγει το θέμα της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ SFEDONA.GR...

Αναφορικά με τις μηνύσεις τους και τις δικάστικες νίκες ΣΟΥ .

February 10, 2017

 

Αναμφίβολα τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα είναι πολλά υπαρκτά και διαχρονικά, τα οποία έχουν φέρει σε απόγνωση τον αγροτικό κόσμο. Αποτέλεσμα των συσσωρευμένων προβλημάτων, είναι οι αγροτικές κινητοποιήσεις κάθε χρόνο που δεν έχουν «επετειακό χαρακτήρα όπως κάποιοι ισχυρίζονται». Απλά στα προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν δεν δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις και προστέθηκαν νέα.

 

January 20, 2017

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΑ !
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ! ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΗ ! ΦΙΓΟΥΡΑ ΘΛΙΒΕΡΗ !
 
Γράφει ο Στέλιος Μάρκελος
 
Τα δίνει όλα για την εξουσία και για το χρήμα η κουτή !
Κρύβεται σαν κοινός θνητός κιαυτή επί ώρες, για να αποφύγει την σύλληψή της, την ειρκτή, την φυλακή !

January 18, 2017

Θα διηγηθώ κάτι που με συγκλόνισε τις τελευταίες μέρες και που νομίζω ότι όποιος έχει λίγο χρόνο αξίζει να το μάθει.
Η ιστορία γράφεται πάντα από τους προβεβλημένους, τους πρώτους, τους αρχηγούς. Πολλά γράφονται ήδη για τον Ομπάμα, πολλά για τον Τραμπ κτλ κτλ........
Πόσοι από εμάς όμως γνωρίζουμε τις δραματικές ιστορίες και τις σπουδαίες ανθρώπινες συμπεριφορές λιγότερο διάσημων προσώπων??Λογικά μέσα στα προβλήματα της εποχής ελάχιστοι.

January 15, 2017

Αν γιόρταζαν όλοι οι  ανθρώπινοι  χαρακτήρες, προχθές θα  ήταν  η  ονομαστική  του «Βλάχου  του  πονηρού» ! «Κινητή  εορτή»  βέβαια,  που επανέρχεται  κατά  βούληση και  μας   εμπλουτίζει  το  εορτολόγιο!  Εκεί   όπου  απαιτείται  προσχηματικά από  την  περίσταση έχει και  την  πανηγυρική  της!!

Pages