July 12, 2017

Λάκη ,
κοντεύουμε τις 40 μέρες από την ώρα που εκίνησες για το μακρινό σου ταξίδι …
Όλοι όσοι σε αγαπήσαμε και τιμάμε τη μνήμη σου
θα συγκεντρωθούμε το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου και
θα ενώσουμε τις προσευχές μας προς τον Θεό για την γαλήνευση της ψυχής σου.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

June 08, 2017

Η Δανάη !!

Η Δανάη είναι πια 7 μηνών και 15 κιλά ,θα γίνει μεσαίου μεγέθους περίπου 20 κιλά Εμβολιάστηκε πλήρως και αποπαρασιτώθηκε.
Είναι κοινωνική ,υπάκουη κατάλληλη για παιδιά και πανέμορφη .

Είναι πια έτοιμη και περιμένει αυτόν που θα δει την ομορφιά της και θα ρθει να τη γυρέψει .

Φωτογραφία της Ιππολύτη Αμαζόνα.

June 08, 2017

    Αισθάνομαι    την  ανάγκη  να  ευχαριστήσω  θερμά  τον  Περιφερειάρχη  Πελοποννήσου κ.  Πέτρο  Τατούλη  για  την  εμπιστοσύνη  που  μου  έδειξε,  αναθέτοντάς  μου  τα  καθήκοντα  του  Θεματικού  Αντιπεριφερειάρχη  Πελοποννήσου.     Δεσμεύομαι  να  κάνω  ότι  είναι  δυνατόν  για  να  ανταποκριθώ  στο  έργο  αυτό  σε  μια  εξαιρετικά  δύσκολη  για  την  χώρα  και  την  Πελοπόννησο  περίοδο.
    Με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη και με πολύ όρεξη για δουλειά πιστεύω  ότι θα τα καταφέρουμε.
 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

May 20, 2017

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας ευχαριστεί ολόψυχα το ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ του ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ στο Κιάτο (θέση ΑΡΚΟΥΔΑ) για την ευγενική χορηγία!
Βαγγέλη και Άτζη μου σας ευχαριστώ πολύ!!!!❤️
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

May 16, 2017

 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
                                  Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ Απεργία  Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, που κήρυξε η ΓΣΕΕ και συμμετέχει το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου .
Οκτώ  χρόνια μνημόνια , οκτώ χρόνια φτωχοποίησης , εξαθλίωσης και ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα με μοναδικό κίνητρο την τιμωρία ενός ολόκληρου λαού.

May 12, 2017

Η 12η Μαΐου, από το 1965, είναι αφιερωμένη στους χιλιάδες νοσηλευτές ανά τον κόσμο που ασχολούνται καθημερινά στο Σύστημα Υγείας και στην ανεκτίμητη προσφορά τους στην Κοινωνία.

May 09, 2017

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου , καλούν τα μέλη του ,στην ετήσια Γενική Συνέλευση με τελική ημερομηνία διεξαγωγής όπως ορίζει το καταστατικό , την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 , και ώρα 14.30 (α’ όροφος Επιμελητηρίου Κορινθίας ) με θέματα προς συζήτηση τα ακόλουθα:
1. Διοικητικός Απολογισμός 2016
2. Οικονομικός Απολογισμός 2016
3. Προϋπολογισμός 2017
4. Διαγραμμένα – Νέα εγγεγραμμένα μέλη
5. Ενημέρωση από Ελεγκτική Επιτροπή
6. Ωράριο καταστημάτων
7. Απόφαση για το θέμα των Κυριακών

May 09, 2017

Το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακεδαιμονίων Κορινθίας «ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ», συγχαίρει θερμά το αθλητικό σωματείο ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την τεράστια επιτυχία του, την άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία του βόλεϊ γυναικών.
Για εμάς είναι διπλή χαρά αυτή η τεράστια επιτυχία, αφού το σύλλογο μας κοσμούν σαν μέλη, σημαντικοί παράγοντες και παίκτριες της ομάδας.

May 06, 2017

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου,...που εδρεύει στην Κόρινθο, (Λεωφόρος Αθηνών 53), του Νομού Κορινθίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα 20 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Ειδικότητας Καθαριστών-τριών 6 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Ειδικότητας Καθαριστών-τριών

April 27, 2017

Στην Αλμυρή της Κορινθίας γεννήθηκαν 5 πανέμορφα κουταβάκια αδεσποτάκια.

Τα δύο ήδη τα υιοθέτησαν κάποιοι ευαίσθητοι φιλόζωοι.

Τα άλλα τρία που όπως μάθαμε έχουν το ένστικτο του καλού φύλακα , περιμένουν την δική σας αγκαλιά.

Παρακαλούμε και τις φιλοζωικές να βοηθήσουν στην εξεύρεση των καλών φίλων που θα τα υιοθετήσουν

Pages