May 20, 2017

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας ευχαριστεί ολόψυχα το ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ του ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ στο Κιάτο (θέση ΑΡΚΟΥΔΑ) για την ευγενική χορηγία!
Βαγγέλη και Άτζη μου σας ευχαριστώ πολύ!!!!❤️
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

May 16, 2017

 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
                                  Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ Απεργία  Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, που κήρυξε η ΓΣΕΕ και συμμετέχει το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου .
Οκτώ  χρόνια μνημόνια , οκτώ χρόνια φτωχοποίησης , εξαθλίωσης και ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα με μοναδικό κίνητρο την τιμωρία ενός ολόκληρου λαού.

May 12, 2017

Η 12η Μαΐου, από το 1965, είναι αφιερωμένη στους χιλιάδες νοσηλευτές ανά τον κόσμο που ασχολούνται καθημερινά στο Σύστημα Υγείας και στην ανεκτίμητη προσφορά τους στην Κοινωνία.

May 09, 2017

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου , καλούν τα μέλη του ,στην ετήσια Γενική Συνέλευση με τελική ημερομηνία διεξαγωγής όπως ορίζει το καταστατικό , την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 , και ώρα 14.30 (α’ όροφος Επιμελητηρίου Κορινθίας ) με θέματα προς συζήτηση τα ακόλουθα:
1. Διοικητικός Απολογισμός 2016
2. Οικονομικός Απολογισμός 2016
3. Προϋπολογισμός 2017
4. Διαγραμμένα – Νέα εγγεγραμμένα μέλη
5. Ενημέρωση από Ελεγκτική Επιτροπή
6. Ωράριο καταστημάτων
7. Απόφαση για το θέμα των Κυριακών

May 09, 2017

Το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακεδαιμονίων Κορινθίας «ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ», συγχαίρει θερμά το αθλητικό σωματείο ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την τεράστια επιτυχία του, την άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία του βόλεϊ γυναικών.
Για εμάς είναι διπλή χαρά αυτή η τεράστια επιτυχία, αφού το σύλλογο μας κοσμούν σαν μέλη, σημαντικοί παράγοντες και παίκτριες της ομάδας.

May 06, 2017

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου,...που εδρεύει στην Κόρινθο, (Λεωφόρος Αθηνών 53), του Νομού Κορινθίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα 20 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Ειδικότητας Καθαριστών-τριών 6 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Ειδικότητας Καθαριστών-τριών

April 27, 2017

Στην Αλμυρή της Κορινθίας γεννήθηκαν 5 πανέμορφα κουταβάκια αδεσποτάκια.

Τα δύο ήδη τα υιοθέτησαν κάποιοι ευαίσθητοι φιλόζωοι.

Τα άλλα τρία που όπως μάθαμε έχουν το ένστικτο του καλού φύλακα , περιμένουν την δική σας αγκαλιά.

Παρακαλούμε και τις φιλοζωικές να βοηθήσουν στην εξεύρεση των καλών φίλων που θα τα υιοθετήσουν

April 24, 2017

Εγκρίθηκε η πρόσληψη έξι (6) επιπλέον Ειδικευμένων Επικουρικών Ιατρών για το νοσοκομείο Κορίνθου.
 
Γ.Ν ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Γραφείο Διοίκησης
 
Εγκρίθηκε η πρόσληψη έξι (6) επιπλέον Ειδικευμένων Επικουρικών Ιατρών για το νοσοκομείο Κορίνθου.
Οι έξι (6) θέσεις αφορούν:

April 11, 2017

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι’ εφέτος, την Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου 2016, και ώρα 12η μεσημβρινή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, μαζί με όλους τους Iερείς της πόλεως Κορίνθου, θα τελέσει
το Ιερό Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, μετά το τέλος του οποίου οι Iερείς θα χρίσουν «εις ίασιν ψυχής και σώματος» με το Άγιο Έλαιο όλους τους νοσηλευόμενους, τους παρισταμένους συνοδούς τους, καθώς και το Διοικητικό, Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

April 10, 2017

 

Το Ε.Κ.Κορίνθου στο πλαίσιο ενημέρωσης των συναδέλφων γνωστοποίει :

Το Δώρο Πάσχα καταβάλλεται την Μεγάλη Τετάρτη ,12/4/2017 εννοείται βέβαια ότι ο εργοδότης μπορεί να καταβάλλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία. Για Το Δώρο Πάσχα παρακρατούνται εισφορές υπέρ του ΙΚΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Το δώρο Πάσχα σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθεί σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα

Pages