4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ελένη Φιλίνη στο Sea and Sand : Η προσωποποίηση της χαράς και του κεφιού

0

 

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στο café resto Sea and Sand στην Παραλία Κρυφής στα Ίσθμια το περασμένο Σάββατο. Guest Star της βραδιάς η Ελένη Φιλίνη , η αγαπημένη ηθοποιός που μαζί με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Πασχάλη Τσαρουχά , παρουσίασαν ένα όμορφο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με παλιές αλλά και πιο πρόσφατες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Πασχάλης Τσαρουχάς ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με το τραγούδι και φέτος το χειμώνα ουκ ολίγα Σάββατα τον απολαύσαμε  στο καλαίσθητο Sea and Sand με τον αξεπέραστο και ακούραστο Σταύρο Σοφρωνά να τον συντροφεύει  στο πιάνο .

Η βραδιά όμως αυτή δικαιωματικά  ανήκε στην εντυπωσιακή Ελένη Φιλίνη που για όσους ίσως δεν το γνωρίζουν είναι γεννημένη στην Κόρινθο. Η κα Φιλίνη με την ακαταμάχητη θηλυκότητά της σε συνδυασμό με το μπρίο και την τσαχπινιά της  μαγνήτισε τα βλέμματα όλων .  Αληθινή star που δεν έχει ανάγκη για καμία επιβεβαίωση μετά τα τόσα επιτυχημένα χιλιόμετρα που έχει καταγράψει στην καριέρα της  , η Ελένη Φιλίνη ανέλαβε με επιτυχία τον ρόλο όχι μόνο της τραγουδίστριας  αλλά και  της οικοδέσποινας στο μαγαζί.

Πάντα χαμογελαστή και προσιτή  περνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και ευχαριστούσε προσωπικά όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους. Και δεν ήταν και λίγοι  … μάλιστα ξεχωρίσαμε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και πολλούς επώνυμους αυτοδιοικητικούς  και επιστήμονες της περιοχής μας .

Θα αναφερθούμε στην σημειολογική ή συμπτωματική  (;) άραγε παρουσία του Βασίλη Νανόπουλου , πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας και επικεφαλή της Συμμαχίας Πολιτών δήμου Κορινθίων όπου ο κος Σωτήρης Μουρίκης υποδέχτηκε και μάλιστα οι δυο άντρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγη ώρα .

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο αγαπημένος Κορίνθιος στιχουργός , συνθέτης και ποιητής Φώτης Πίκουλας που έχει συνεργαστεί μουσικά πολλές φορές στο παρελθόν με την Ελένη Φιλίνη και τους συνδέει μια αληθινή φιλία πολλών χρόνων. Άνθρωπος «Έξω καρδιά» ο κος Πίκουλας , συναισθηματικά χειμαρρώδης και με βλέμμα καθαρό.

Θα έλεγα ότι ήταν η ιδανική βραδιά για να καλωσορίσουμε την Άνοιξη …

Νάνσυ Γιαννιδάκη

 

Υ.Γ. Μπουζούκι έπαιξε για εμάς …. ο ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ !!!

Στα Εξαμίλια Κορινθίας συνελήφθησαν τρια άτομα για κλοπές – ληστείες και ναρκωτικά

Previous article

Παρακολουθήσαμε χοροθέατρο από τα Global Arts Studios

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.