Ζητείται διαχειριστής για 28 εκ. ευρώ ! Αυτοδιοίκηση & Πολιτική 

Μια παράσταση που καλείται να αναδείξει ανεξερεύνητες στιγμές και θύμισες της Κορινθίας Τέχνες & Πολιτισμός 
11 Απριλίου 2018
Στιγμές που δεν επιτρέπεις σε κανέναν και σε τίποτα να σου την σπάσειΜένω Κορινθία 
11 Απριλίου 2018

Ζητείται διαχειριστής για 28 εκ. ευρώ ! Αυτοδιοίκηση & Πολιτική 

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Νίκου Σταυρέλη από τον συνδυασμό «Πορεία Ευθύνης» , ανακοινώνει ο ίδιος με επιστολή του την παραίτησή του από την επιτροπή διαχείρισης χρημάτων του Δήμου Κορινθίων .

 

Με την παρούσα επιστολή μου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την επιτροπή διαχείρισης των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Κορινθίων , στην οποία ήμουν Πρόεδρος από το 2007 , με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Θέλω να πιστεύω ότι διαχειρίστηκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα υπόλοιπα του Δήμου που διατηρούσαμε σε καταθέσεις και από πλευράς ασφάλειας καταθέσεων και από πλευράς απόδοσης επιτοκίων.
Η κίνησή μου αυτή έχει ως σκοπό να μην θεωρηθεί ότι η ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Πορεία Ευθύνης θέτει εμπόδια στην άσκηση της δημοτικής πολιτικής από τη Δημοτική Αρχή.
Ευχαριστώ πολύ τους εκάστοτε Διευθυντές Οικονομικών Υπηρεσιών και του Ταμείου του Δήμου για τη συνεργασία τους, καθώς και τους διευθυντές όλων των τραπεζικών ιδρυμάτων που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

 

Προς ενημέρωση σας γνωρίζω ότι τα ταμειακά υπόλοιπα των Δήμου που διατηρούμε σε τέσσερις τράπεζες ανέρχονται συνολικά σε 24.711.000 € περίπου και μαζί με τα υπόλοιπα των νομικών προσώπων σε 28.227.000 € περίπου.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 10/4/2018

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *