Διάθεση επαναχρησιμοποιούμενων σάκων στο Δήμο Βέλου – Βόχας Περιβάλλον & Οικολογία 

Η ένταξη του Κορινθιακού στο Natura 2000 θα σταματήσει την παράνομη αλιεία ;Περιβάλλον & Οικολογία 
15 Ιανουαρίου 2018
Αναλυτική ενημέρωση για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με πούλμαν από ΚόρινθοΚοινωνία & Αστική Κουλτούρα 
15 Ιανουαρίου 2018

Διάθεση επαναχρησιμοποιούμενων σάκων στο Δήμο Βέλου – Βόχας Περιβάλλον & Οικολογία 

Κινητοποιούνται οι δήμοι για την μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας και ο Δήμος Βέλου – Βόχας αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιθετικής πολιτικής στη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση ώστε να παρακινήσει αλλά και να διευκολύνει τους δημότες του.
Αυτό το μήνα ξεκινάει σε όλα τα σχολεία διανομή επαναχρησιμοποιούμενων σάκων. Στόχος η ενίσχυση της ανακύκλωσης και ο περιορισμός της πλαστικής σακούλας. Ενα πολύ αποτελεσματικό μέτρο αφού οι περισσότεροι πολίτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην προμήθεια τέτοιων σάκων.
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος οικονομικών & διοικητικών υπηρεσιών του δήμου Βελου-Βοχας κ. Βασίλης Τρωγάδης η δράση έχει πολύπλευρους στόχους:
Ενίσχυση της ανακύκλωσης, στήριξη και ενίσχυση της προσπάθειας κατάργησης της πλαστικής σακούλας και ενίσχυση της καλής σχέσης Δήμου και δημότη.
“Προσπαθούμε όλοι μαζί” αναφέρει “να κάνουμε πιο ποιοτική τη ζωή μας σήμερα και τη ζωή των παιδιών μας τα επόμενα χρόνια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *